EN UGE I MIT LIV

ONSDAGSSNAK OG EN PÆN FARVEKOMBINATION

IMG_5586Jacket: Storm & Marie Knit: Storm & Marie (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C 

Go’morgen alle zusammen og aller glædeligste onsdag. Selvom klokken kun lige har passeret 9.00 har jeg været oppe i mere end tre timer. Det er pludselig gået op for mig, hvor mange ting jeg faktisk skal nå, inden jeg på fredag tager hul på efterårets rejsesæson med en weekendtur til Warszawa. Lige på dèt punkt, kan livet som selvstændig altså godt være lidt op ad bakke. Der er jo ingen, der tager over, når man er væk og weekenderne betyder nødvendigvis ikke fri. Når det så er sagt, så er det også det eneste jeg har at klage over – de frie tøjler opvejer det hele 🙂

Billederne her er fra dagen i går, hvor jeg var hoppet i en af mine yndlings farvekombinationer; brun og lyseblå. Begge dele er fra Storm & Maries helt nye kollektion. Jakken er endda så ny, at den endnu ikke er landet i webshoppen, men mon ikke den er lige på trapperne. Mine jeans så I også tidligere på ugen og lad mig bare sige, at min kærlighed til dem ikke er blevet mindre.

Dagen i dag står på afkrydsning af min to-do liste og et par timers arbejde hos Just Spotted. Jeg håber, at jeg får tid til at tjekke ind igen senere.

Kan I have en skøn onsdag <3

IMG_5620

IMG_5631

Indlægget indeholder affiliatelinks

3 kommentarer

 • Liv

  Love the jeans.

  Liv

  http://www.livforstyle.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Budain

  Glæd dig til Warszawa. Jeg vil ikke nødvendigvis kalde den vanvittig flot, men der er virkelig nogle lækre, kunstneriske butikker – rigtig fantastiske, og billige, restauranter. Og arkitekturen er overraskende. Er ret vild med blandingen af det nye og gamle. Warszawa er en super dejlig by, men det kræver research inden – for ellers tror jeg, at mange hurtigt kan blive skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Pernille!!
   Tusind tak for din kommentar. Hvor er det godt at høre!! Heldigvis har min veninde boet dernede i noget tid nu, så jeg satser på at hun kender til nogle rette steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE I MIT LIV