OM GODE NYHEDER

SØSTRENE GRENES NYE KOLLEKTION

grene

Jeg ELSKER når Søstrene Grene udkommer med deres interiørkollektioner og finder altid 1000 forskellige ting, jeg gerne vil eje. Kollektionen fra foråret, var helt fantastisk og jeg er stadig SÅ glad for mine stole derfra og alle de andre ting derfra, som jeg også nåede at få fat i. I går offentliggjorde de billederne, fra efterårets kollektion og den er altså også bare pæn. Ikke helt på højde med den forrige, hvis I spørger mig, men der skal altså også meget til.

Èn ting, jeg med sikkerhed skal have fingrene i, er det flotte guld-bestik. Pænt bestik, som også er til at betale, hænger bestemt ikke på træerne, men nu er der endelig nogen, der har spottet hullet i markedet. Det hele lander i butikkerne d. 8 September og I kan se meget mere i deres katalog.

Ses vi i køen?

2 kommentarer

 • Julie

  Hej! Vil du ikke lave et opdateret “In my bag” indlæg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det kan sagtens være, at det bliver aktuelt. Er der en bestemt grund til, at du gerne vil have det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM GODE NYHEDER