OM FREDAG AFTEN OG LIDT ÆRLIG SNAK

WEBSHOP FAVOURITES

webshop2

Nye sæsoner er altid spændende, men særligt den vi går i møde nu, er altså den bedste på hele året, hvis I spørger mig. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, for jeg er klart et forår/sommer-menneske, men tøjet og farverne er altså bare noget helt særligt, her i sensommeren. Da jeg skulle lave min research til det her indlæg, gik det op for mig, hvor mange pæne ting der virkelig er derude, lige nu. Personligt mangler jeg intet, så jeg kæmper lidt af en kamp for at holde mig i skindet 😉 Her får I lige et lille udvalg af nogle af de pæne ting, jeg faldt over. Det kunne jo være, at der var nogen havde lidt søndagsshopping på programmet <3

  • Leopardkjole fra Ganni: Jeg tror faktisk, at jeg har skrevet den her sætning de sidste 5 år af bloggens levetid; Jeg bliver ALDRIG træt af leo-print. Det fungerer bare altid og når det så ligefrem kommer i Ganni’s fineste kjole-model, så bliver jeg altså fristet.
  • Taske fra A.P.C: Mig og A.P.C-tasker er en evig kærlighedshistorie, som ingen ende vil tage. Skulle jeg overveje at købe endnu en, så skulle det helt sikkert være den her.
  • Sengetøj fra Ellos: Skulle man have lyst til at bringe til efterårsstemning ind i soveværelset, er det her sengesæt svaret.
  • Sort stropkjole fra Gina Tricot: Jeg ELSKER looket en stropkjole eller top, under en t-shirt og det er klart noget jeg skal til at dyrke noget mere.
  • Rød kjole fra Stine Goya: Stine Goyas nye kollektion er så pæn, at jeg næsten ikke kan holde det ud. I onsdags fik min søster den her model i fødselsdagsgave og jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var misundelig.
  • Halskæde fra HVISK: Pæn, en smule anderledes og samtidig ret anvendelig.
  • Røde sko fra ASOS : Perfekt farve og perfekt hælehøjde. Jeg er i det hele taget kæmpe fan af ASOS-sko og kvaliteten skuffer aldrig.
  • Mørkerøde sko fra ASOS: Igen, ASOS-sko <3
  • Jakke fra Ganni: Nu har jeg efterhånden set det her print på en del piger og hver gang, har jeg lige sendt et eksta blik. Det er bare virkelig pænt og selvom kjolen er virkelig pæn, så er jeg svært forelsket i den her jakke.
  • Leopardbluse fra Gina Tricot: Igen; jeg blive ALDRIG træt af leoprint.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks.

   

4 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM FREDAG AFTEN OG LIDT ÆRLIG SNAK