SAVED ITEMS

PÅ BESØG HOS GARDENIA

gardeniaI dag startede min dag med en lille cykeltur til Hellerup, hvor Gardenia har deres hovedkontor. Dem opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg besøger dem i ny og næ. Både fordi det altid er vanvittigt hyggeligt, men også fordi jeg er en af deres største fans og altid glæder mig til at se deres nyheder.

Da jeg var deroppe tidligere på året, fik jeg et lille bitte kig i deres AW16 lookbook og havde det ret vildt over den. I dag skulle jeg så se det endelige resultat, i levende live og for pokker hvor er det bare pænt. Virkelig pænt. Sæsonerne i modebranchen er jo efterhånden så forskudt, at man ikke forstår det, så de fleste styles begynder allerede at lande i butikkerne og på deres webshop meget snart. De smukke lyserøde pumps, som jeg også delte på Instagram tidligere, kan man allerede købe nu.

Jeg er i den heldige situation, at jeg Gardenias kollektionsprøver er lige præcis min størrelse, så jeg kig heller ikke helt tomhændet derfra. Hold lige øje med mine fødder det næste stykke tid ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS