BLOMSTERSÆT & FLOTTE DRINKS

11 FLOTTE UDSALGSFUND

sale

Adlinks: Lampe fra Ellos / Jakke fra Custommade / Blomsterbluse fra Ganni / Blå kjole fra Gestuz / Bukser fra Ganni / Halskæde fra Jewels CPH / Sandaler fra Rodebjerg / Sko fra Ganni / Armbånd fra & Other Stories / Tørklæde fra Becksöndergaard / Sengesæt fra Ellos 

Bare rolig, jeg lover, at der ikke kun går udsalg i den herinde, for ligeså meget som jeg elsker det, lige så meget frygter jeg det også. Vi kan godt blive enige om, at man bestemt skal være forsigtig, ikke sandt? Og det er netop i udsalgsperioder, at man hurtigt kan komme til at lave nogle dumme fejlkøb. Det klassiske trick er jo at gå efter nogle klassiske ting eller noget, som man har haft et godt øje til over en længere periode og ikke mindst noget, som også kan bruges i næste sæson.

De fleste webshops lokker med gode rabatter netop nu, og selv forsøger jeg at holde mig tilbage, for ærligt, så mangler jeg faktisk ingenting. Alligevel har jeg ikke kunne dy mig for at tage en lille virtuel shoppingtur og herover har jeg samlet en lille håndfuld at de bedste ting jeg faldt over. Selvfølgelig med ovenstående kriterier i baghovedet 😉

Har I mon gjort jer nogle gode fund? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTERSÆT & FLOTTE DRINKS