DEN FINESTE KIMONO & VERDENS BEDSTE FERIE

UDSALG HOS & OTHER STORIES

stories kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Bedst som det lige er blevet sommer, begynder det store udsalg. Det er skørt, men ret skønt for os forbrugere, for selvom jeg personligt er godt med på sommergarderobe-fronten, så kan jeg da helt sikkert godt finde plads til lidt mere 🙂 For et par dage siden startede udsalget hos & Other Stories og de har nu længe været blandt mine favoritter. Derudover er det også blandt dem, som har forstået, at udsalg skal handle om halv pris og ikke kedelige rabatter 10 eller 20%.

Jeg synes ikke, at det er deres bedste udsalg til dato, det vil jeg ikke lægge skjul på, men man kan bestemt gøre nogle gode fund. Derudover kan jeg også spottet nogle ting fra tidligere kollektioner, som jeg har fortrudt at jeg ikke har købt. Det gælder bl.a den fine prikkede nederdel (Nummer 3). Som I kan se, har jeg samlet et lille udvalg af mine favoritter. Det er kun et lille udvalg, for der er MANGE ting derinde, så sæt lige lidt tid af hvis der skal shoppes 😉

Rigtig god søndag ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE KIMONO & VERDENS BEDSTE FERIE