FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Det er svært, hvis ikke umuligt, at få armene ned over vejret i disse dage. Jeg tænker kun på sommerkjoler, t-shirts, sandaler og is. De forskellige webshops er heldigvis fyldt med fine sommerting og sager, så det var slet ikke nogen svær opgave at finde noget godt til dagens collage. Som overskriften også afslører, så er det et lille udvalg af nuværende favoritter og da jeg spottede sandalerne fra & Other Stories var det kærlighed ved første blik. Faktisk så meget, at jeg var nødt til at køre forbi butikken i går, i håbet om at kunne få dem med til Spanien på mandag. Der var de desværre ikke kommet hjem endnu, så jeg må undvære i denne omgang.

Om lidt vil jeg pakke mit træningstøj, tage en times tid i Fitness og krydse fingre for, at jeg ikke dør i varmen. Efterfølgende sætter jeg nok kursen mod Svanemølle-strand og kaster mig ud i årets første dukkert. Rigtig god lørdag til jer alle ♥

♥ Lyserød bluse fra & Other Stories

♥ Jeans fra Levis 

♥ Sengetøj i hør fra Ellos

♥ Halskæde fra HVISK (Husk at I stadig får 20% på ALT med koden WEWONDER)

♥ Sandaler fra & Other Stories

♥ Ruskindsjakke fra Ganni 

♥ T-shirt fra Sonia Rykiel 

♥ Sko fra ASOS

♥ Blomsterkjole fra Mango 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES