GREENHOUSE

SAVED ITEMS

saved kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Så er det sørme blevet tid til denne uges omgang Saved Items. Selvfølgelig er den proppet med den ene fine sommerting efter den anden. Andet vil nu også være mærkeligt, eftersom vi netop er gået ind i årets første sommermåned. Faktisk har jeg spottet SÅ mange fine ting derinde i dag, som vil være helt perfekte til min ferie i Spanien i næste uge. Desværre kan de nok ikke nå at blive leveret inden afgang på mandag og jeg er altså en lidt for nærig til at at betale 100 kr. for hurtig fragt.

Sommerkjoler kan jeg aldrig nogensinde få nok af og nummer 5, nummer 6 og nummer 8 vil alle være helt perfekte dernede i sydens sol. Derudover er det også gået op for mig, at jeg nok bliver nødt til at eje et par espadrillos denne sommer og nummer 9 er altså noget nær de helt perfekte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREENHOUSE