COPENHAGEN MARATHON

MELLEMØSTLIGE VEGETARBØFFER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg er altid på jagt efter den gode vegetarbøf og jeg synes egentlig, at jeg bliver ved og ved med at finde ny inspiration og komme med nye idèer. Det er i hvert fald en af de ting, som kan varieres på et hav af forskellige måder. I fredags kom min veninde til middag og ligesom mig, elsker hun også at eksperimentere med nye opskrifter og at prøve en masse  nye ting. Derfor beslutttede jeg, at menuen bl.a skulle bestå af en omgang vegetarbøffer og kastede mig ud i en udgave med røde linser og bulgur. De blev virkelig gode hvis man bruger de rige krydderier, så smager de sådan helt ægte af mellemøsten, hvilket slet ikke er så tosset, hvis I spørger mig 🙂

Det skal du bruge (ca. 16 stk) 

♥ 250 g røde linser

♥ 200 g fint bulgur

♥ 1 løg

♥ 1 hvidløg

♥ 1 tsk stødt korriander

♥ 1 tsk spidskommen

♥ 1 håndfuld finthakket persille

♥ salt og peber

♥ Olie til pensling

OLYMPUS DIGITAL CAMERASådan gør du 

♥ Start med at koge linserne i 20-30 minutter. De vigtigste er, at de blive helt bløde og nærmest udkogte.

♥ Kom bulguren i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad det stå og trække, indtil alt vandet er optaget og fordampet.

♥ Snit løg og hvidløg fin og steg dem på en pande i lidt olie, indtil de bliver bløde og en smule gyldne.

♥ Lad løg, linser og bulgur kølde lidt. Herefter blandes de sammen i en skål og de krydderier og krydderurterne tilsættes. Brug gerne hænderne til at ælte det hele godt og grundigt sammen.

♥ Brug hænderne til at forme 16 små bøffer og slut af med at pensle dem lidt olivenolie. Bag dem i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter eller indtil de er gyldne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN MARATHON