SØNDAGSUNIFORM

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Pude fra Odd Molly: Det er bestemt ikke en budgertvenlig pude, vi har at gøre med her. Men det glemmer man næsten ved synet af den, for den er simpelthen bare så pæn. Hvis jeg havde råd, så havde jeg hele min sofa fyldt med dem.

Lyserød kjole fra & Other Stories: Sommeren er nær og så er det altså umuligt at få for mange blomstede kjoler. I hvert fald i min optik. Lyserød skal man heller ikke gå ned på og derfor er den her helt perfekt.

Tæppe fra Ellos: I sidste uge var jeg på besøg i ELLOS’ showroom her i København og det er indrettet på den fineste måde. Gulvet er pakket med de smukkeste tæpper og i mængden spottede mine øjne dette og det var altså kærlighed ved første blik.

Sandaler fra Topshop: Pæne, faverige og yderst budgetvenlige. Der kunne godt være en god mulighed for, at de kunne havne i min skosamling.

T-shirt fra Mango: Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg har en voldsom svaghed for statement t-shirts og Mango er altid et godt sted at lede efter sådan nogle. Her får man både lidt fransk, lidt pink og lidt glitter. Slet ikke nogen dum kombination.

Halskæde fra HVISK: Jeg ELSKER guldkæder med små fine vedhæng og det her er bare lige præcis som de skal være; simpelt, klassisk og feminint.

Kimono fra Ganni: Skal man ud og rejse i år, så er en fin Kimono et musthave. Det har jeg i hvert fald konkluderet, når jeg har været afsted. Der er ikke noget skønnere, end at pakke sig ind i sådan en, til og fra stranden eller poolen. Desuden kan de også bruges som kjoler, på de dage, hvor man ikke lige har en pool eller en strand i nærheden.

Plakat fra Just Spotted: Smuk og en smule skræmmende på samme tid.

Ballerinaer fra Isabel Marant: Jeg er allerede den lykkelige ejer af de her sko – bare i den blå version. Jeg elsker dem så meget, at jeg overvejer om jeg også burde investere i et par røde.

Badedragt fra Mads Nørgaard: Muligvis sæsonens pæneste badedragt.

Nederdel fra Ganni: En fin lille klassikker, som kan bruges de næste mange sæsoner.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSUNIFORM