ENDLESS SUMMER

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret5Thai Peanut Chicken Avocado Burrito fra Closet Cooking: Okay, er det kun mig, som slet ikke kan lade være med at falde i staver over det her billede? Det ser jo SÅ lækkert ud, at man næsten ikke kan forstå det. Egentlig er det jo bare en burrito, med alt det gode, men hvis man vælger at kaste sig ud i sådan en omgang, vil det blive en kæmpe succes, hvis resultat bare blev halvt så appetitvækkende at se på.

ret3Kylling i Teriyaki sauce fra Stonemuse: Henne hos Stonemuse, kan man efterhånden finde den ene lækre opskrift efter den anden. I går postede hun sin bedste opskrift på Teriyaki sauce og den fik jeg tjekket ud med det samme. Jeg ELSKER den slags sauce, men har aldrig lavet den selv og anede faktisk ikke, at den var så simpel.

ret2Pandestegte Naanbrød fra Stinna: Som den brødfan jeg er, kunne jeg selvfølgelig ikke undgå at tage den her med. Pandebrød er nok noget af det bedste og nemmeste jeg ved. Jeg serverer det virkelig ofte når jeg får gæster og næste gang, så vil jeg kaste mig ud i den her version. Det bedste er, at de ikke engang skal hæve, så de kan laves på nul komma fem. ret1Creamy Cauliflower Sauce: Her kommer lige endnu en sauce – det skal man ikke gå ned på. Jeg tror aldrig at jeg har lavet en opskrift fra Pinch of Yum, hvor det ikke har været en kæmpe succes. Især hendes dip, dressinger og saucer. Derfor skal den her snart prøves og hvis man nu ikke lige ved hvad man skal bruge den til, så kommer hun med nogle gode tips og tricks i indlægget. ret4Red Lentil Masala with Spinach fra Naturally Ella: Til sidst lige en god klassisk vegetarret. Det er jo ikke ligefrem en sommerret, men det er måske meget passende, nu hvor det skal til at blive lidt kørligere. Lækkert ser det ud og så er der jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDLESS SUMMER