MATERIEL LYKKE

ENDLESS SUMMER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Dress: Custommade (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Socks: MP ssocks (from Gardenia-store) Bag: Mango (HERE) Sunglasses: Sun buddies (HERE)

Hvide sommerkjoler er bare lidt af en klassikker, som jeg personligt aldrig nogensinde bliver træt af. Når man cykler gennem København iført sådan en, med vind i håret og høj sol, så føles livet altså bare lidt bedre 😉 Billederne her er fra i går, hvor jeg var på farten det meste af dagen og som I kan se, var jeg allerede hoppet i mine nye sko. Faktisk tog jeg dem allerede på nede i butikken. Sådan kan det jo gå når man er glad for nye ting 😉

Mine solbriller er fra det svenske solbrille-mærke, Sun Buddies, som jeg blev introduceret til for et par uger siden. Jeg er meget kritisk, når det kommer til solbriller og det er de færreste jeg kan passe eller som klæder mig, fordi jeg har et ret smalt ansigt. Med dem her synes jeg faktisk at jeg har fået fat i noget som fungerer og deres udvalg er virkelig godt. Jeg havde i hvert fald svært ved at beslutte mig for hvilken style og farve jeg skulle gå efter.

Her til morgen har jeg været tidligt oppe, for at få styr på en masse forskellige ting og sager, inden jeg kan holde weekend. Her til eftermiddag skal jeg ind til åbningen af den nye Superdry-butik. Alle er velkomne og der vil både være noget med gode rabatter og goodiebags til de første 100 gæster. I kan læse meget mere HER. Det kunne være så hyggeligt, hvis I kom forbi og sagde hej. I kan også følge med I hele dagen på snappen (Miekirstine) Her kan I bl.a se den smukkeste kjole, som jeg skal have på.

I aften står den på madklub og hvis vejret holder, så bliver det en udendørs en af slagsen. Det bliver slet ikke nogen dum fredag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATERIEL LYKKE