DE FØRSTE SOMMERDAGE

SWEATSHIRT, T-SHIRT & STATEMENT-CRUSH

t-shirt

Sig hej til mit seneste og kæmpe store T-shirt og sweatshirt-crush. For et par dage siden sad jeg og stede lidt på Instagram og på en eller anden måde, kom jeg forbi Double Trouble Gang (et andet navn havde pyntet), som er en webshop, der bl.a sælger t-shirts og sweatshirts med små sjove og skæve statements.

Jeg har vist nævnt det en gang (eller 20) herinde, men så længe jeg kan huske, har jeg haft en lille ting for overdele, med en lille tekst, et ord eller statement på højre bryst. Det er selvfølgelig ikke helt ligegyldigt hvad der står, for jeg synes oftest, at jeg falder over dem, hvor det er lidt stenet og plat. På webshoppen her kan jeg faktisk lide de fleste (ok, måske ikke lige Lolita). Men hvad der næsten er endnu bedre er, at man også kan custommise sin egen. Jeg synes f. eks at det kunne være ret sejt, hvis man fik skrevet sine initialer. Lige pt. har jeg dog et kæmpe crush på “girls girls girs-sweatshirten”.

Kan I have en skøn mandag derude ♥  Husk solcreme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FØRSTE SOMMERDAGE