SQUASH-NUDLER I MAGISK GRØN DRESSING

SAVED ITEMS

items kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

En ny uge, betyder selvfølgelig en ny omgang Saved Items og denne gang, var det virkelig svært at vælge, hvilke ting jeg skulle dele med jer. Det er som om, at ASOS bare er eksploderet med pæne ting, den seneste uge. Måske handler det også om, at alle de forårs-sager, som man har man har cravet i flere måneder ENDELIG er relevante. I går havde jeg f. eks bare fødder i mine balleriner. Hvor fantastisk er det ikke lige? Det betyder også, at hvis jeg rent faktisk beslutter mig for at købe nummer 9, så er der en chance for at jeg kan få dem brugt. Det kunne meget vel tænkes at det skete, for hvor pæne er de ikke lige?

Jeg har det lidt på samme måde med de lyse og løse jeans (nummer 5). Hver eneste gang jeg købet et par jeans hos ASOS, så ender det med at blive sådan et par, som jeg slider op og jeg har på fornemmelsen, at de her godt kunne gå hen og blive sommeren favoritjeans. For slet ikke at snakke om den lyserøde bomber ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SQUASH-NUDLER I MAGISK GRØN DRESSING