SAVED ITEMS

CHIAGRØD MED MANDELMÆLK – VERDENS NEMMESTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har fået mig en voldsom svaghed for mandelmælk, for det smager jo helt fantastisk. Putter man mandelmælk i kaffen, så smager det altså lidt som en kop kaffe med et strejf af marcipan og det er altså slet ikke dumt 😉 Men det er jo ikke helt billigt, sådan noget mandelmælk og jeg drikker ikke nok kaffe til at kunne tømme en hel liter, inden for holdbarhedsdagen. I går havde jeg en karton, som skulle tømmes og derfor kastede jeg mig ud i en omgang chiagrød, som jeg naturligvis spiste til morgenmad. Den tog sådan ca. 2 sekunder at lave og smager virkelig godt. Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for

Det skal du bruge (en portion) 

♥ 2 dl mandelmælk

♥ 2,5 spsk chiafrø

♥ 1 tsk honning

♥ 1/2 vaniljepulver

Sådan gør du

Ja, det er næsten så nemt, at det føles dumt at skrive. Om aftenen blandes det hele sammen i et glas og røres godt og grundigt sammen. Lad det stå i køleskabet natten over og så kan du stå op til den lækreste morgenmad. Jeg spiste det sammen med min hjemmelavede granola. Det kan varmt anbefales 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS