VENINDEBOG: MIN SØSTER

EN RUSKINDSJAKKE & PÅSKEPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: Mango (HERE) T-shirt: Storm og Marie (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe Sneakers: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej alle zusammen og rigtig glædelig påske  Jeg er netop hoppet på toget i retningen mod det fynske (igen igen) hvor jeg skal tilbringe de næste tre dage. Det bliver lidt anderledes end normalt, for jeg bytter nemlig hjem med mine forældre, da de skal tilbringe påskedagene i København. I morgen joiner mine to veninder mig og så leger vi sommerhus i mit barndomshjem. Det blive SÅ hyggeligt og jeg glæder mig sådan til at vise dem det sted jeg kommer fra.

Billederne er fra onsdagens sene eftermiddagstimer, inden turen gik til Nordhavnen, hvor Rikke befinder sig i disse dage. Det var Kat, Rikke, Louise, jeg selv, thaimad og store mængder hvidvin. Det siger næsten sig selv, at det var en af gode aftener og jeg synes også, at jeg er lidt tung i hovedet i dag. Jeg havde også rigtig gode intentioner om, at jeg skulle tidligt op og løbe en lang tur, inden afgang, men det droppede jeg lige for et par ekstra timer under dynen og så tager jeg den nok i eftermiddag i stedet. Luften er sikkert også lidt mere frisk på Fyn 😉

Den blå ruskindsjakke er endnu et Mallorca-køb og ligesom tasken, er den også fra Mango. Jakken havde jeg faktisk allerede udset mig hjemmefra, for jeg har virkelig fået en ting for læder og ruskindjakker. Her hvor det stadig er koldt, bruger jeg dem som cardigan under mine vinterfrakker og det fungerer egentlig altid.

Kan I have en herlig skærtorsdag – hvad enten den står på påskefrokost, afslapning eller arbejde 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDEBOG: MIN SØSTER