HAWAII VIBES

WEBSHOP FAVOURITES

Det er blevet tid til denne uges webshop-favoritter og jeg har endnu engang været på en virtuel shoppetur, for at finde en masse pæne sager. I er sikker flere, som har ferie de næste mange dage og dermed god tid til en masse onlineshopping, så jeg håber at jeg kan bidrage med lidt inspiration. Jeg skulle hilse og sige, at der bestemt ikke mangler noget derude. Der er proppet med pæne og fine forårsting, så det er bare om at komme igang ♥
webshop

♥Kimono fra Sissel Edelbo: Min søde blog-kollega Lily, har netop åbnet webshoppen My Lèontine og udvalget derinde er helt fantastisk og der er SÅ mange fristelser. Kimonoen her er klart en af mine favoritter og kan lige se hvor fin den vil være på en lun sommerdag.

♥Bælte fra Cutommade: Bælter kan man aldrig få nok af og det her er jo det fineste jeg længe har set.

♥Plakat fra Just Spotted: Elsker farverne og elsker mynte. Er sikker på at den vil gøre min lejlighed ekstra forårsfin.

♥Strømper fra Custommade: Der er intet bedre, end at iføre sig pæne strømper. for mig er det i hvert fald sådan en ekstra lille hverdags-luksus-ting.

♥Balleriner fra Isabel Marant: Dem har jeg haft et godt øje til i lang tid og nu er de endelig landet hos The Outnet til en ganske fornuftig pris. Skal/skal ikke?

♥Taske fra Topshop: Sådan en fin lille hverdagtaske, som hverken er for kedelig eller for mærkelig.

Mom jeans fra Topshop: Verdens bedste mom jeans er endelig kommet back in stock.

♥Ruskindsjakke fra Meotine: Noget nær den perfekte ruskindsjakke og farven er også helt fantastisk. Prisen kan man heller ikke klage over.

♥Notesbog fra Urban Outfitters: Jeg har en alvorlig svaghed for fine notesbøger og forelsker mig dagligt i nye. I dag er det den her.

♥Halskæde fra HVISK: Fordi man aldrig kan få smykker nok. Husk at I får 20% på ALT hos HVISK med koden mie.

♥Solbriller fra Adèlie: Det er ENDELIG blevet tid til solbriller og hvor fine er de her ikke lige?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAWAII VIBES