GYLDNE PRIKKER OG EN LANG REJSEDAG

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Hver eneste gang jeg har været ude og rejse, så er mit køkken og hjemmelavet mad,  noget af det, jeg glæder mig aller mest til at komme hjem til. Jeg elsker alle de nye madoplevelser man får, når man rejser ud i den store verden og ikke mindst den inspiration, man får med hjem. Dog er der altid ting jeg savner, når jeg ikke har fået det i mange dage og efter 5 dage med det sydeuropæiske køkken, så glæder jeg mig altså til smagen af kikærter, søde kartofler og krydderirer med masser af smag 😉 Det er mandag og derfor deler jeg selvfølgelig fem opskrifter, som jeg skal prøve i den nærmeste fremtid

ret1Chicken Shawarma Naan bread med alt muligt godt, fra Half Baked Harves: Okay, her taler billedet nærmest for sig selv, gør det ikke? Naan brød (verdens bedste brød) fyld med alt det, som jeg holder aller mest af.

ret2Chickpea burgers fra Naturally Ella: Burger er ikke noget af det, som jeg spiser aller mest af og jeg laver det stort set aldrig. Hvis jeg en sjældent gang imellem går på en ægte burger-restaurant, så bestiller jeg næsten altid vegetar-versionen. Måske fordi de oftest indeholder kikærter, som jeg nok aldrig bliver træt af 😉 Den her opskrift kunne godt tyde på at indeholde noget nær den perfekte vegetarbøf og så er den tilmed forholdsvis simpel at lave.

ret3Marokkansk kikærtesalat fra Anna Mad: Det her er lige en ret for mig og igen er det en af dem, som ikke kræver, at man skal besøge et hav af forskellige supermarkeder, for at få far i en masse avancerede ingredienser.

ret5Squashbrød fra Eat yourself skinny:  Det her brød lyder virkelig interessant og indeholder så mange gode ting, at smagen må give lidt af en smagssymfoni. Det har det salte, det søde og det sunde. Jo tak.

ret4Chipotle tortilla casserole fra Pinch of yum: Noget der godt kunne være en simpel og lækker hverdagsopskrift, fyldt med smag. Den indeholder godt nok tofu, som jeg personligt aldrig har været den store fan af. Men jeg tror ikke at man ødelægger noget, ved at erstatte det med kylling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GYLDNE PRIKKER OG EN LANG REJSEDAG