TORSDAGSSTILEN

ET SIMPELT FORÅRSOUTFIT & EN LÆKKER RABATKODE

Stylepit2

Jeg har takket ja til at deltage i en lille sjov udfordring, i samarbejde med Cuponation, som er en side, der kort sagt samler et hav af rabatkoder. Udfordringen lyder på, at jeg skal samle det bedste forårsoutfit med styles fra Stylepit. Som udgangspunkt lød det som verdens nemmeste opgave, men der var blot den “lille” detalje, at det samlede beløb ikke måtte overstige 150 euro. Så var opgaven altså pludselig ikke helt så nem længere. Især fordi det optimale outfit helst består af lidt mere end en eller to styles, i min optik 🙂

Men hvis jeg nu selv skal sige det, så synes jeg faktisk, at jeg har løst opgaven ganske godt. Jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i min egen stil og hvad jeg selv ville hoppe i. Trenchcoaten er fra Vila og koster kun 360 kr. Sådan en hører sig ligesom foråret til, ikke sandt? Ternede kjoler har jeg altid været glad for og de er også ret praktiske, fordi de både kan dresses op og ned til fest og hverdag. Denne er fra Noisy May. Skoene er det dyreste item, man man skal heller ikke gå ned på fodtøj 😉 Et par store støvler er noget af det, som jeg aldrig vil kunne undvære og jeg slider næsten to par op, hver sæson. Efter min mening, kan de næsten heller ikke blive for klassiske og jo mere simple, jo bedre. De her er fra Vagabond.

Jeg er ikke den eneste, som har fået den her udfordring. Vi er en blogger fra hvert af de nordiske lande, som kæmper om at finde det bedste outfit, fra forskellige webshops. Hvem af os der løber med prisen, er op til vores læsere at bestemme , så jeg vil selvfølgelig blive enormt glad, hvis I ville gå ind på denne side og stemme på mig. Der er selvfølgelig også en lille gevinst i det for jer, for I får nemlig en rabatkode på 15% til Stylepit. Den gælder på alle køb over 799 kr.

Kan I have en skøn fredag ♥

Indlægget er sponsoreret af Cuponation

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSSTILEN