EN UGE I MIT LIV #2

GODE TIPS TIL MALLORCA?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI morgen går det sørme løs igen: Jeg pakker kufferten og sætter kursen mod Mallorca. Et sted jeg ikke har besøgt siden 1999. Billedet er måske en lille overdrivelse, for det bliver nok ikke ligefrem en badeferie. De lover sol, lidt skyer og 15-18 grader og jeg glæder mig egentlig bare til at få lidt ægte forår, se lidt palmer igen og opleve en masse spændende ting.

Jeg skal afsted sammen med min mor og far. Præcis ligesom da vi var i Porto sidste år. Det er ved at blive lidt af en marts-tradition. Slet ikke dumt og jeg elsker virkelig at rejse med dem. Vi skal bo i Palma, som jeg har hørt mange fine ting om. Og så længe der er en Zara og en Mango, så kan det jo ikke gå helt galt 😉

Som sagt er det mange år siden, at jeg sidst har været der, men I er sikkert flere som sidder med et godt tip eller to? Så hvis I ved hvor jeg skal spise, hvad jeg skal se eller hvor jeg får de bedste drinks, så må i hellere end gerne smide en kommentar.

Jeg satser på at lave en lille guide dernede, så jeg har brug for alt den information jeg kan få ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE I MIT LIV #2