FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

TIRSDAGSTIP: EYELASH EXTENSIONS & GRATIS GELLAK

powderroomKære venner. I dag står den på alle måder i føddernes tegn. Både fordi jeg snart sætter kursen mod lufthavnen, hvor jeg skal på en lille løberejse med Adidas og en masse søde piger, men også fordi jeg har et ret så lækkert tilbud til jer og jeres fødder.

I ved jo nok, at jeg både er en fast og lykkelig kunde hos The Powder Room hvor jeg får lavet mine eyelash extensions. Som jeg har sagt før, så er det klart noget af det bedste, jeg længe har gjort for mit udseende og jeg kan anbefale det på det varmeste. Ikke nok med at ens vipper både er pænere, længere og mere fyldige, så sparer man også tid både morgen og aften, da man hverken skal tage make up på eller af.

De laver også en masse andre ting hos The Powder Room og da jeg besøgte dem i sidste uge, fik jeg også lavet mine fødder sommerklar, med en omgang gellak. Så mangler vi bare sandalvejret, men mon ikke det er lige på trapperne? Ellers er jeg jo i den heldige situation, at jeg rejser til Mallorca i næste uge.

Men nu til det sjove: Hos The Powder Room har de nemlig givet mig mulighed for at forkæle jer lidt igen. Hvis I booker en tid til en omgang vipper, så får i en gratis gellak til fødderne med (normalpris 350 kr). Det eneste I skal gøre er at skrive MKQpedi når I booker en tid.

Et nyt sæt vipper koster 750 kr. og derefter koster en opfyldning 350 kr. I vil ikke fortryde det, det lover jeg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES