ALT DET SORTE

DEN FINE LILLE HÆL

shoes

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Jeg har fået et alvorligt godt øje til sko, med sådan en lille fin hæl. Jeg ved faktisk ikke hvad man kalder den, men I ved hvad jeg mener, ik? Heldigvis virker det som om, at jeg ikke er den eneste som er vild med den og de fleste highstreetbrands, har efterhånden lavet en version.

De var i hvert fald ikke specielt svære at finde, da jeg lige søgte lidt rundt. Her får I lige 7 flotte af slagsen, hvis I også skulle være på udkig efter et par fine forårssko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT DET SORTE