COLD CAMEL

10 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale2

Lyserød bluse // Sorte loafers // Hvid frakke // Clutch // Bukser med lynlås // Blå skjorte // Bælte // Jeans // Blå sko // Sort taske

Udsalget fortsætter derudaf og nu er mit yndlingsmærke over dem alle, A.P.C, også kommet med på vognen. Spørg lige om jeg er fristet. Især af denne taske, men jeg har godt nok svært ved at forsvare, at jeg mangler den. Faktisk har jeg ikke gjort mig et eneste udsalgskøb endnu, men det tænker jeg at der snart skal laves om på.

Har I mon gjort jer nogle gode fund?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLD CAMEL