I AM UNICORN

16 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE

Så er det blevet tid igen. Udsalget er her, der og allevegne og der er saftsusme gode penge at spare. MEN, jeg har altså også fundet nogle af de julegaver, som jeg har købt for under en uge siden til den halve pris og det er da en smule bittert. Siger pigen fra Fyn 😉

Nu har jeg jo haft god tid til at trævle den ene webshop efter den anden igennem og lavet en lille samling af mine favoritter. De smukke smukke ballerinaer fra Chloè (nummer 16) har jeg ønsket mig i 10.000 år men desværre er de allerede blevet udsolgt i min størrelse. Skulle der ske det lille mirakel, at de pludselig kommer tilbage, så bliver jeg altså nødt til at slå til.

Har I min gjort jer nogle gode fund derude?

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM UNICORN