DECEMBER 23

UDSALGSFAVORITTER FRA & OTHER STORIES

stories

Hej venner og rigtig glædelig jul ? Jeg havde jo egentlig proklameret, at jeg ville holde fri fra bloggen her i juledagene. Både for selv at koble 110% af, men også fordi, de fleste af jer sikkert har mange bedre ting at give jer til, end at læse blogs.

Men altså, man har vel et standpunkt til man taget et nyt, for så skete der pludselig det, at jeg fik en mail fra & Other Stories om, at de havde startet deres udsalg og det kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at smutte forbi og kigge på. Så var der simpelthen så mange fine ting, at jeg ikke lige kunne lade være med at dele det med jer. Eller i hvert fald mine 9 favoritter, som I ser herover.

Det er kun en brøkdel af hvad man kan finde inde på webshoppen, så hvis I lige skulle få 10 min i overskud, vil jeg bestemt anbefale lige at slå et smut forbi.

Kan I have en skøn juledag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 23