5 FANTASTISKE KOGEBØGER

OM VERDENS PÆNESTE TØJ

APC

Denimskjorte // Stor halskæde // Taske // Hvid skjorte // Skjorte men mønster // Sweatshirt // Armbånd // Leopardsko

Åh altså, hvor jeg dog bare ELSKER A.P.C. Hivs jeg ikke skulle tænke på penge, så tror jeg faktisk fint at jeg kunne leve med en garderobe, som udelukkende bestod af deres ting. Det er bare SÅ fint, fransk, feminint og simpelt. Jeg har aldrig ejet noget derfra, som jeg ikke har været ualmindelig glad for og derfor overvejer jeg, om jeg snart skal investere i endnu en ting.

De har lige smidt deres Resort kollektion på webshoppen og den har jeg det ret vildt over. Mest af alt, har jeg faktisk lyst til at købe endnu en taske, fordi jeg simpelthen har været, og ER, så glad for de to jeg har. Men jeg det bliver måske også lidt for meget af det gode.

Så kunne jeg også godt finde på at kaste mig ud i de smukke leopardballerinaer, som det er jo ikke ligefrem sæson og jeg er ikke så god til at købe ting, som jeg ikke kan tage i brug med det samme. Store store problemer 😉

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FANTASTISKE KOGEBØGER