EFTERÅRSMAGI

LINKS JEG KAN LIDE

 photo Links_zpskvssp8xz.jpg
? Lad os starte med mad, selvfølgelig, det er altid en god idè 😉 Sagen er nemlig den, at jeg har svært ved at glemme opskriften på de her havregryns klatkager. Egentlig er jeg ikke den store kagespiser, men de her lyder virkelig bare lækre og saftig.

? Rokokoposten’s artikel om Københavns kommune, der stiller 50 lækre mænd til rådighed, for kommunens barnløse kvinder. Da min veninde postede den på Facebook, for et par dagen siden, troede jeg seriøst på det i et kort sekund. Den debat/kampagen er i øvrigt helt ude i hampen, hva?

? De to par støvler, som jeg lige har klikket hjem fra ASOS. Et par lave og et par høje.

? Min efterhånden ret store samling af bøger, skrevet af folk jeg kender. Hvorfor laver alle mennesker sådan nogle vilde ting?

? De mørke trærammer fra Just Spotted, som er noget nær perfekte.

? Jeg er SÅ glad for, at DET HER fantastiske program er tilbage på sendefladen.

? For slet ikke at tele om Homeland. Her har jeg talt måneder, uger, dage og timer.

? Envii’s nye og flotte webshop, hvor der tilmed også er et ret så fantastisk mid season sale.

? I år har COS lavet deres fantastiske cashmere tørklæder og huer i den smukkeste camelfarve #kugodt

? Og så lad os da lige slutte med lidt mad også. For jeg kom nemlig lige i tanke om min helt egen opskrift, på de skønneste wraps med krydderurter og stegte grøntsager, som jeg lavede sidste efterår. Det skal snart prøves igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSMAGI