SAVED ITEMS

DANMARKS BEDSTE TAKE AWAY & EN LÆKKER KONKURRENCE

 photo takeaway3_zpsrzgjjdka.jpg

Mad fylder efterhånden mere og mere herinde og det er selvfølgelig fordi jeg elsker at lave det. Men mest af alt elsker jeg at spise det 😉 Som så mange andre, er tiden dog min evige udfordring, når det kommer til madlavning og mine dage er ofte bygget op sådan, at den første halvdel bliver brugt hjemme på hjemmekontoret, mens eftermiddagene bliver brugt til møder eller events.

Det resulterer i, at jeg først har “fri” ved 18-19 tiden og selvom jeg ELSKER at eksperimentere i mit køkken, så kan det altså godt være lidt uoverskueligt at skulle stå i Netto og være kreativ på det tidspunkt. Men jeg går ikke på kompromis med mad og kunne ikke drømme om at spise rugbrød eller havregrød til aftensmad. Så ja, jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg til tider ender med en god omgang take away.

Her snakker vi ikke pizza eller burger, for der findes faktisk MANGE gode og sunde(re) alternativer. Selvom jeg har fiske-fobi, så elsker jeg virkelig en god omgang sushi. Vegetar-versionen, selvfølgelig. Der ud over er jeg også glad for Thai som ofte indeholder lækre grøntsager og så selvfølgelig Indisk.

 photo takeaway1_zpsqmqjsv6q.jpg

Jeg har fået den fornemme opgave, at fortælle jer lidt om en helt nu og ret sjov konkurrence, som JUST EAT skyder i gang i dag. De har nemlig sat sig for at kåre Danmarks bedste take away restaurant og her er det udelukkende brugerne der bestemmer. Det giver jo en ganske god mulighed for at sende lidt god karma, til sin yndlings-restaurant.

Jeg har helt sikkert tænkt mig at afgive en stemme, men jeg har bare endnu ikke helt beslutte,t hvem der skal have den. Jeg tror måske at den ender hos Wokshop, som bl.a er dem, der står for den lækre thai-ret på billedet her over. Især fordi man også kan bestille en af de helt fantastiske Tiger-øl med 😉

Afstemningen kan man finde HER.

Men faktisk har jeg også fået mulighed for at lave en lille konkurrence til jer. Det går ganske enkelt ud på, at en af jer kan vinde et gavekort på 1000 kr. til JUST EAT. Det eneste I skal gøre er smide en kommentar i kommentarfeltet herunder og fortælle hvilken take away restaurant I har tænkt jer at stemme på. Måske jeg kunne gå en og blive lidt inspireret 😉

Vinderen finder jeg på onsdag i næste uge.

GOOD LUCK

 photo takeaway2_zpsgf4fu4ln.jpg

Udgivet i samarbejde med JUST EAT

106 kommentarer

 • Julie

  Mae Pen, Nørrebros bedste thai mad! Bor faktisk ikke så langt derfra, men den forfærdelige kulde og meget lange arbejdsdage, gør at jeg nærmest hver aften tænker, hvor skønt det ville være, at få bragt nr. 23 ligetil hoveddøren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg er vild med Take Away Sushi. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  WeDoFood er bar helt fantastik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Ammi Jees, Odense!! Yndlings-mad-pusher

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  fFood i Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Eleven to eleven på skibhusvej i odense god service og lækre puzzaer og pitabrød. Ville vlre fabtastisk at vinde da det desværre ikke er tit vi fpr take away da økonomken er stram da jeg er på førtidspension. Så ville oz være dejlugt at kunne supplere madbudgetet og forkæle mig og pigerne med ludt lækker take aaay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  Jeg stemmer på sticks og sushi, og kunne godt bruge at forkæle mine unger,mens deres far er indlagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I Horsens mangler vi virkelig et større udvalg af andet en pizzeriaer på just eat. Uhm, sushi og thai mad.
  Min stemme må gå til Pita baren. De laver virkelig nogle lækre pitaer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg vil stemme på “Ffood” i Århus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Din konkurrence gør mig helt sulten 😀
  Er vild med det indiske køkken og derfor må jeg tilslutte mig et godt spisested er Ammi Jees.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Nøjs hvor lækkert, sådan en gevinst vil godt nok tage kegler hos os – den travle børnefamilie 🙂 Nu bor jeg ikke i hovedstaden, men vi har spist på LéLé et par gange, og det er virkelig anbefalelsesværdigt, så de får min stemme.

  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Taste of India i Aalborg http://www.tasteofindia.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Le Le Street Kithen får min stemme………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg stemmer på Kødbyens Deli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg elsker indisk mad og et af mine favoritsteder er Ammi Jees i Odense! Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Viet Nam Nam på frederiksberg er en af mine favoritter! Men det ville være lækkert at prøve lidt nyt også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Oli nico;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror min stemme skal gå til Torstedpizza. Det betyder nemlig rigtig meget, at have et sted i nærheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Mums! Lige til at blive sulten af 🙂 Jeg ville stemme på Sushi Sakura 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Sushimania!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh mums for en give away 🙂
  Jeg hopper gerne med på Wokshop og er stadig utrolig ærgerlig over at den er lukket på Østerbro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Vil vælge LeLe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil uden tvivl stemme på Sushi2500! Jeg eeeelsker også sushi og Sushi2500 er uden tvivl min favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Der er nok ikke så meget inspiration at hente her hos mig, da jeg bor i Silkeborg. Men min stemme går til joci sushi som jeg bor lige ovenover. Lækker sushi og så ligger det tæt på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg ville smide en stemme efter vores lokale sushi restaurant Kolding sushi hus som bare leverer lækker mad hver gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Bollyfood <3 Menukortet er simpelt og maden er indisk og velsmagende. Og så er jeg en sucker for alt der "rimer" på naanbrød, chutney, raita, daal. veltilberedt lam og basmati ris. Det er lækkert takeaway! Ih… Nu er jeg blevet sulten! Pis…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Det ville nok være Halifax eller bones i Valby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg eeelsker Itzi Pitzi Pizza på Vesterbro! Virkelig en luksusudgave af det sædvanlige pizzeria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må være på Sino Sushi i Århus – jeg er helt sikkert også på vegetarsushi derfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker Thé à la Menthe, og de får helt sikkert min stemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  En god takeaway restaurant er cafe alma på islandsbrygge, de har en “cafe alma bagdøren” som er rigtig lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Når jeg skal have take away er det næsten udelukkende fra Azzura (muligvis kun heroppe i Nordjylland) men det er bare italienske pizza på absolute bedste manér og deres parmesan, parmaskine og ruccola pizza er to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Louise Østberg

  Når jeg skal forkæle mig selv med take away, må det gerne være noget, jeg ikke selv kan finde ud af at lave. Og også gerne lidt sundt. Så det bli’r gerne enten indisk eller thailandsk mad. MEN når det er sagt, så er der intet der slår en rigtig italiensk stenovns pizza, og hos Forno a Legna, er de lige så gode som dem man får i Italien. Så de får min stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg vil klart også stemme på WeDoFood!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eigil Kjærulff

  Den indiske restaurant Ammi Jees! Så lækker mad :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Jeg stemmer på kødbyens Deli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Jeg ELSKER LeLe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg stemmer på kødbyens deli. Fantastiske burgere og fish&chips. Her køber jeg ret tit take away ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Min stemme er allerede for længst gået til “den lokale” Ringgårdens Pizza og Restaurant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels B

  Jeg kommer fra Aarhus, og min anbefaling og stemme vil derfor gå til en århusiansk take away restaurant.
  Navnet er Pasha. Det er tyrkisk mad, der er på menuen, og deres forskellige mezeler er fantastiske. Ligeså er deres lækre lam, hvilket man alt for sjældent får her i Danmark. For ikke at tale om deres tyrkiske pølse sucuk, som man f.eks. kan få på pizza. Det er den take away restaurant der er skyld i, at min kærestes og mit madbudget ALDRIG overholdes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har stemt på 42raw. Jeg elsker deres mad og som veganer det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville nok udforske lidt forskellige i Odense, for har ikke prøvet særlig mange – vil især gerne prøve nogle asiatiske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Både min kæreste og jeg pendler til arbejde, og har deraf meget lange dage. Derfor ender vi tit med at købe take-away. Jeg kender dermed efterhånden rigtig mange steder her på Østerbro, men en sikker vinder, når vi bare er trætte og MEGET sultne er Halifax Burger! Det er så hyggeligt med stickeren på take-away posen, der siger: “That smile looks good on you!” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  Helt klart le le 😀 min yndlings

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Barfoed

  Gastronomia Italiana 3 på Østerbrogade i Kbh. Ø skal have min stemme… Bedste søndags pizza
  God weekend til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Sushi Sakura i Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Vejby

  Jeg vil stemme på vores lokale pizzamand, Ullerød Pizza.
  Super lækker mad og meget venlig betjening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Den Grønne Papaya i Århus. Lækkert og friskt vietnamesisk mad – og så er ejerne super flinke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Taste of India i Aalborg holder 100 – http://www.just-eat.dk/area/9000-aalborg/indisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte jessen

  Helt klart grill house i kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Jensen

  Er vild med Kødbyens Deli. Den får en stemme herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Aj det lyder måske lidt fesent, men jeg vil ikke stemme, da jeg bor i en lille by, hvor der ikke er nogen værdige vindere.
  Derimod vil jeg gerne vinde gavekortet og bruge det sammen med min søster som bor i Århus, der må være nogle lækre restauranter som vi kan bestille take away fra igennem justeat.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine C

  Jeg er også kæmpe fan af Wokshop! Det er jo så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  sushimania i Aalborg. Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ffood i Aarhus er en sikker vinder!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Wild N’ Wok gør det altså altid godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert Ammi Jees i Odense! Helt fantastiske indiske retter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er svært pjattet med Meyers og Raw 42 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det må blive Cofoco Le Marché – de har både noget til grøntsags- og kødspiserne, OG til slikmundene ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har stet på SMAG. De ligger både i Torvehallerne, på Nørrebro og på Østerbro. De laver lækker og sund mad til billige penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Faktisk har jeg allerede stemt på vores lokale kebabpusher – Jeg bor i Vestjylland og der er udvalget ikke så eksotisk 🙂 Men jeg har stemt på Gimsing Takeaway, Struer, da de altid leverer god mad og næsten altid leverer før forventet levering, hvilket ikke er ringe, når man har små børn, der også skal i seng. Maden er indisk og italiensk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Helt sikkert Halifax! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Sticks and Sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca m.

  Jeg vil stemme på Wonzen, som er min yndlings-thaimand. Der er seriøst meget value for money her OG studierabat. De er efterhånden faktisk også kommet på Kødbyens mad og marked, men har deres lille biks tæt på Flintholm st. på Frederiksberg. Deres hjemmeside er helt vildt flot og de har fået en rigtig god fotograf til at tage billeder af alle retter, og det sætter jeg pris på, for så kan jeg få en idé om hvad der er i en ret med “sæsonens grønt”. Tit synes jeg nemlig, at beskrivelserne af retterne på justeat.dk er lidt uspændende og vage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva fürst

  Thai pan på nørrebro!! Min gentagende svaghed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville nok vælge Sashimi Sushi i Aarhus – Virkelig rigtig god sushi til ikke særlig mange penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis det skal være mindre sundt, er jeg glad for Afendis kylling i pitabrød (på jagtvej). Ellers er Thai2You på elmegade også en af mine favoritter. Der er mange gode steder på Nørrebro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Øj øj øj, en farlig konkurrence! Jeg vil stemme på Klostergrønt, som ligger i Klostergade i Aarhus. Her kan man få en salat for 20 kr (!) og man kan sagtens blive mæt af den. Jeg får den altid med pasta, bulgur og haydari med feta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Poulsen

  Helt klart Distict Tonkin! MUMS… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg bruger Sund Sult på Nørrebro rigtig meget. Lækre salater til billige penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Min stemme skal gå til ffood i Aarhus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Sticks! Det har bare en fokus på friske råvarer og kvalitet, og det kan helt sikkert smages. Derudover er der meget fokus på miljø og dyrevelfærd – også er der rigtig mange lækre vegetarretter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kastrup

  Er en sucker for Sticks and Sushi,s takeaway, men som oftest bliver det Letz Sushi, da man der får lidt mere sushi for pengene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg har allerede stemt 🙂

  Det må blive Stick’n’Sushi i Valby – det er lidt dyrt, men for pokker hvor er det lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil stemme på Bone’s Odense, i Vindegade,, stort udvalg af forskellig slags kød, stor salatbar, forskelligt ud valg af kartofler. lækre desserter, og diverse tilbehør flute/smør/sauce, smager så godt, og så er priserne også billige, da man kan få familieboxe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Min lille by har kun pizza take away, så stemmen må gå til min yndlings-pizzamand Pinocchio 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Michelsen

  Jeg bor i Valby, hvor mulighederne for rigtig lækker takeaway er en smule begrænsede, men jeg vil dog fremhæve Mumbai Kompagniet. De laver den bedste (og stærkeste) indiske mad!
  Det er virkelig toppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo vildt svært at vælge men jeg tror at min stemme ville gå på sushi 2500, jeg har i øvrigt selv planer om at benytte mig af just-eat til aften, dog tror jeg den står på thai i dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har det på præcis samme måde som dig med madlavningen om aftenen, og jeg ender faktisk næsten altid med at køre forbi Smag, når jeg skal have mad til mig selv – dels fordi den ligger tæt på, og dels fordi det både er sundt og spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ved ikke lig e hvem jeg ville stemme på, da jeg ikke har prøvet at bestille take away 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Cæcilie

  Milan pizzaria! som navnet indikere laver milan de lækreste pizza’er og grill-retter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R.

  Jeg elsker kinesisk mad, så jeg har stemt på King Buffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  A+ Siam Sushi, i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enten vegetarisk sushi, eller noget fra District Tonkin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sørensen

  Jeg stemmer på Ahaaa – Det arabiske madhus på Nørrebro. De er altid flinke og laver byens bedste falafel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone F

  Thai plus på Trøjborg – åhr, bare tanken får munden til at løbe i vand! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Elsker sushi – og bestille altid sushi fra Lucky Sushi i Køge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min stemme må gå til Wedofood i kødbyen, for altid lækker, hurtig, mættende og sund take-away (nå, ja altså salaterne – for der er jo altid plads til en af deres lækre romkugler eller kokstoppe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også stemme på Wokshop! De laver altid den lækreste mad. Ville dog ønske deres udbrigning ikke var så dyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min yndlingsrestaurant er Sticks and Sushi, og håber på pengene, så jeg snart kan spise der igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt sikkert WEDOFOOD !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Palæo eller WeDoFood – sundt, men så lækkert, at det næsten smager syndigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en svaghed for sticks og sushi, og gad fandme godt vinde, og bestille sushi ti mand og yngel!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Jeg er nu fan af mange forskellige steder, så det er svært at vælge bare én. Desuden er jeg kæmpe-enorm fan af sushi, og derfor falder valget derfor på en sushi restaurant, hvilket jo ikke just gør det lettere at vælge bare én… Men jeg har valgt at stemme på “Isami Sushi” som ligger i Valby. De laver dejligt lækkert sushi, som altid er indbydende at se på, desuden er deres forretter også en stor succes, især den med and ♥
  Knus Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Jeg vil helt sikkert stemme på Wild N’ Wok, som ligger i kastrup. Der er super god service, og det er virkelig lækkert! og ja så er leveringsprisen også til at betale, hvilket i min bog er et kæmpe plus. Hvis du overvejer at bestille der fra kan jeg anbefale deres gule kokoskarry, som fåes både med kød og vegetarisk 🙂

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Oli Nico i Mejlgade, Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  palæo hvis det er i København og Ffood i århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Ah, jeg elsker også Wokshop. Og de er et godt bud på en stemme. Men jeg ender nok med at stemme på PastaMania i Elmegade. Der er bare noget evigt comforting ved pastaretter. Med rødvin til (helst)

  Jeg ved godt, at pasta er super nemt selv at lave. Men PastaMania er både relativt billigt, og så laver de (ud over klassikerne) altså ret mange spændende retter med ingredienser, jeg ikke selv ville stå og bruge i mit køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Det må blive gode gamle LeLe – bliver aldrig træt af deres friske ruller, fishcakes og risnudelsalater. Både sundt og lidt snasket, sådan kan jeg bedst lide min take away 🙂 Og hvis man er i Århus: fFood på Vesterbro Torv – bedste tunsandwich ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ammi jees, en indisk restaurant i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bjerre

  ved ikke om du kan blive inspireret SF mit Århusianske tip sol kun kan gå til woksquare på Frederiksbjerg – sund mad, masser af det, smagfuldt og til en god pris for mængden — se det er fantastisk take-away ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Overgaard

  Min favorit take away er helt sikkert Distict Tonkin! Deres nudelsalater er ALT for lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Min søde lokale pizza-mand, som ved lige præcis hvad jeg skal ha’ når hans er mig! Bella Napoli i Højbjerg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg må som andre tilslutte mig WeDoFood – det er bare et hammer fint koncept!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg vil stemme på Sushi Sakura i Århus. Virkelig lækker og ikke alt for dyr sushi. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Når jeg skal have take away tyer jeg altid til yndlings WeDoFood i Kødbyen. Jeg kan lave min takeaway sund, syndig eller et sted lige midt imellem og derudover elsker jeg deres brød og søde sager. Helt klart min favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS