BACK IN TOWN

5 OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

 photo food4_zpsxpxylmap.jpg

Enchiladads med Quinoa fra Pinch of Yum: Da jeg rejste rundt i Californien i sommers, fik jeg for alvor øjnene op det mexicanske køkken. Mexicanerne udgør en stor del af befolkningen derovre, så vi snakker altså the real deal og ikke bare en skål nachos med guacamole. Jeg vil virkelige ønske, at København havde et bedre udvalg af mexikanske restauranter, som også bruger de helt rigtige krydderrier og råvarer.

Heldigvis har de også madblogs i USA og min favorit over dem alle, Pinch of Yum, har netop delt en god omgang Enchiladas som efter alt at dømme, indeholder alt det gode.

 photo food2_zpsnnr0bn55.jpg

Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt fra Loui & Bearnaisen: Brød, brød, brød jeg ELSKER brød og har svært ved at finde en grund til, at det her ikke skulle smage himmelsk.

 photo food3_zpsafge7tbc.jpg

Spicy græskarsuppe fra Stinna: Jeg har stadig årets første græskarsuppe til gode og det er bestemt noget jeg ser frem til. Jeg er begyndt at spotte hokkaido-græskar over det hele, så det er kun et spørgsmål om tid, før jeg kaster mig ud i en god omgang. Her vil jeg helt sikkert bruge Stinna’s opskrift, for den lyder virkelig lækker og giver den traditionelle version et lille spicy twist.

 photo food1_zpslegxvmjw.jpg

Veggie burgers fra Vanløse Blues: Ingen favorit-opskrifter uden Vanløse Blues. For et par dage siden lavede Maria et indlæg om hendes favorit vegatar-bøffer og det var jeg selvsagt ret vild med. Det var også her at jeg opdagede de her bøffer, med søde kartofler og sorte bønner. Jeg forstår slet ikke hvordan jeg har kunne overse dem, da hun delte opskriften tilbage i Maj.

 photo food5_zpsw6l9lsce.jpg

Kartoffelsalat fra Twin Food: Intet er så gode som en simpel opskrift på lækkert tilbehør. Den her kartoffelsalat kræver kræver kun 5 ingredienser og en simpel dressing. Og så ser den jo bare super flot ud.

 

4 kommentarer

 • Tak for dit link 🙂 Jeg håber du kan lide min græskarsuppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oj det ser lækkert ud det hele, man bliver helt sulten 😉 I øvrigt helt enig med det mexicanske i kbh, jeg var i sommers på Barbarrito og blev virkelig skuffet over den manglende smag, selvom det i følge mange andre skulle være virkelig godt.

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv de der vegaterbøffer ser virkelig gode ud! De ryger direkte på to-do listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det gør de nemlig. De står også øverst på min 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN TOWN