5 FAVORITTER TIL HÅRET

9 FINE EFTERÅRSFRAKKER

coats

Adlinks: 1 HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Jeg skriver følgende sætning hver eneste år: “man kan aldrig få for mange jakker”. Tro mig, jeg taler af erfaring, for jeg er altid sådan en, der har mere end 5 jakker hver eneste vinter. Det er virkelig rart at have noget at skrifte imellem, når det er en beklædningsgenstand man bruger så ofte.

Når vi snakker vinterfrakker, vil jeg gerne have en klassisk camel-coat, en grå og en mørk blå. Så kommer man altså langt 😉 Der er MANGE pæne af slagsen på markedet i år og herover har jeg fundet 9 af slagsen .

   

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FAVORITTER TIL HÅRET