BOLIG PÅ BUDGET

PRIKKER, TORDEN & REGN

 photo P8310096_zpsyd7yfvhk.jpg

 photo P8310128_zpskzh7fjix.jpg

 photo P8310104_zpslwze6mot.jpg

 photo P8310117_zpssndpzbdr.jpg

Adlinks: T-shirt: Comme des Garcons (SIMILAR HERE) Trousers: Envii (HERE) Shoes: Gardenia Bag: Adax (HERE)

Kat og jeg nåede lige at skyde et par hurtige billeder i går eftermiddags, inden himmel og hav stod i et. Midt i seancen kom der et tordenskrald, der lød så højt, at jeg blev oprigtigt bange. Dog kunne jeg ikke lade være med at fryde mig lidt over, at den her nye og flotte regnjakke lå i min cykelkurv. Så snakker vi altså god timing på højt plan 🙂

Som om det ikke var nok, så er mine bukser fra yndlings-envii også spritnye. Jeg spottede dem til pressedagen hos 9PR for et par uger siden og vidste straks, at vi var ment to be. Jeg elsker grå bukser og når de så tilmed er lavet i uld, så går det hele op i en højere enhed.

Krøllerne i håret skyldes i øvrigt, at jeg da også lige mødte en venlig regnbyge på min cykeltur ind mod byen. Det var vel mandag 😉 Og nu hvor vi snakker om hår, så skal der faktisk ske noget nye og spændende i dag. Når jeg lige har drukket min morgenkaffe færdig, så sætter jeg kursen ind mod Gun-Britt, som skal gøre mit hår efterårsklart. Husk at I kan følge med på snappen: Miekirstine.

Rigtig god dag til jer ?

P.s Tak fordi I igen har været så seje til at shoppe på min Tictail. Til de af jer, som endnu ikke har været forbi, så er der stadig en masse lækre sager tilbage.

   

7 kommentarer

 • Jeg er vild med T-shirten!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hvordan er bukserne i størrelsen? Tænker, de kunne være lækre til den kolde tid, der desværre venter os! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det er nemlig de helt perfekte efterårsbukser 🙂 Jeg synes at de er ret normale. Jeg har en str. S 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  love the comme des garcons shirt

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lige sådan et outfit jeg har lyst til at leve i for tiden! Bukserne er så fine, men nu er jeg generelt også vild med alt, der er gråt og i uld 🙂 Må jeg spørge hvordan blusen er i størrelsen? Jeg ønsker mig virkelig sådan en prikket sag, jeg kan bruge sammen med min “denimsmækkjole”, men er meget i tvivl om hvor Play-kollektionen ligger størrelsesmæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det er altså heller ikke til at finde ud af 🙂 Jeg har købt min i Wood Wood i Berlin, for flere år siden. Det er en M, men jeg er ret sikker på at det er en herre-model. Min søster har lige købt en inde i Nørgaard og der var de rigtig små i størrelsen. Hun er normalt en M og hun skulle have kvinde-modellen i L. Håber det hjalp lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG PÅ BUDGET