NETVÆRKSAFHÆNGIGHED, UDFORDRINGER & NYE OPDAGELSER

SAN FRANCISCO #2

 photo P6200127_zpsg36jjnsk.jpg

 photo P6190118_zpsh1ygqbwv.jpg

 photo P6180134_zpsqhxekwin.jpg

 photo P6180133_zpsyzpyg68u.jpg

 photo P6200133_zpsnki4yqge.jpg

 photo P6180121_zpsrkt9lyis.jpg

 photo P6180131_zps4yizlmfw.jpg

 photo P6180127_zpsyjczbc41.jpg

 photo P6200125_zpscpmujydb.jpg

Så blev det tid til endnu en lille opdatering her fra San Francisco. Byen vokser på mig dag for dag og lige nu kunne jeg bliver her for evigt. Det er afgjort et af de mest spændende steder jeg nogensinde har besøgt. Jeg oplever så meget og får så mange nye indtryk, at jeg falder i søvn med det samme om aftenen og vågner først når mit vækkeur ringer. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet en uge, uden nogen form for søvnproblemer 😉

Ud over at have set alle de ting, som man skal se når man er her, så har jeg også mødt SÅ mange mennesker. Nogen mere interessante end andre 😉 Jeg tænker faktisk lidt, at en af de kommende dage, vil jeg lave en lille oversigt over, hvad jeg har fået min første uge til at gå med. Det virker som om, at I er mange som er interesserede i hele det der rejse-alene-aspekt 🙂

I dag er min sidste dag i byen i denne omgang. I morgen formiddag sætter jeg kursen sydpå og skulle gerne lande i LA engang ud på aftenen. Til at starte med, håber jeg på at få et par afslappende dage med lidt sol og varme. Det trænger jeg efterhånden til.

Mit fly hjem til Danmark letter fra San Francisco, så jeg kommer heldigvis tilbage på et tidspunkt ?

P.S Husk at I kan følge med i det hele henne på Instagram @Miekirstinequist

6 kommentarer

 • Tarik

  SF <3
  Very nice photos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gadegaard

  😀 😀 😀 Det ser ud som om, du er ligeså glad som jeg var, Mio. Hurraaaaa for det og dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte hansen

  Kære Mie

  Lad os ENDELIG høre om din rejse. For min skyld må du hjertens gerne droppe indlæg om Ikea-altaner, netforbindelser og indkøbskurve på div. netshops.Det som adskiller dig fra så mange andre bloggere, er netop den “fandenivoldskhed” og det mod du viser lige her. Så tager du lige til USA alene uden en plan. Du løber lige et maratonløb. Du tager lige til Paris. Du tager til Israel midt i en dyb konflikt, men du sætter dig nøje ind i tingene før du rejser. Du er velovervejet, reflekterende, nysgerrig og har appetit på livet. Du indeholder så meget, og det er det som gør din blog interessant. Fortsæt den vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   WOW… Amen altså. Jeg ved faktisk slet ikke hvordan jeg skal takke dig for den her kommentar. Det er nok en af de mest rørende jeg nogensinde har fået. Den kommer også på et tidspunkt, hvor det virkelig gør underværker at høre den slags og bekræfter mig i, at jeg gør det helt rigtige. Af hjertet TAK, tak tak <3 Jeg har vitterligt en klump i halsen, når jeg læser den.

   P.s Jeg kan sagtens forstå at de "virkelige" indlæg er mere interessante. Men de andre bliver også nødt til at være her, da det er dem som netop er med til at gøre min livsstil mulig 🙂

   Igen – TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  I would love to go to SF! I grew up in LA and still have never been ! such gorgeous pics

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   You schould go, Liz. Im going to LA tomorrow. Maybe I’ll see you around 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSAFHÆNGIGHED, UDFORDRINGER & NYE OPDAGELSER