TIPS TIL CALIFORNIEN?

EN VIRKELIG GOD FRISØR-OPLEVELSE

 photo gb1_zpstbuelqfd.jpg

De af jer som følger med henne på Insta, husker måske, at jeg var en tur ved frisøren i sidste uge. Og det var altså ikke bare hos hvilken som helst frisør. Det var hos selveste Gun-Britt og det var virkelig en af de bedste frisør-oplevelser jeg har haft til dato.

Det var selvfølgelig ikke Gun-brit in person, som fixede mine lokker, men hendes meget dygtige elev, Fredeikke. Det vilde er, at det faktisk kun koster 395 at blive klippet af deres elever. Derefter stiger priserne således, at det koster 495 for en junior stylist, 795 for en assistent, 995 for en senior assistent og ønsker man selve Queen GB’s kærlige hånd, koster det 2500 kr. Men jeg kan på det varmeste anbefale Frederikke, som gjorde mindst lige så godt, som mange andre frisører, jeg har betalt det dobbelte for.

 photo GB2_zps3f8iv0hm.jpg

Som I kan se, er det jo ikke fordi der er sket den helt vilde forandring og det var heller ikke meningen. Jeg arbejder stadig på at få mit hår til at være lige så sundt, langt og naturligt, som det var før jeg farvede det lyst for to år siden. Den slags kræver jo god pleje og vedligeholdelse og det var det præcis det jeg kom for.

Mit hår har det med at falme lidt i farven og få et lidt kedeligt skær, så snart solen begynder at skinne på det. Fordi jeg som sagt gerne vil holde det naturligt, vil jeg også helst undgå at farve det for ofte. Det fortalte jeg Frederikke og hun forslog så, at vi bar gav det en rigtig god kur, med lidt farve i, som ville tilføre lidt glans og forstærke min egen farve. Smart.

 photo GB3_zpsw4npbwyh.jpg

Klipningen ganske enkelt bare ud på, at vi klippede mine forskellige længer til. De fleste frisører kan bedst lidt at gøre mit hår lidt “vildt” og den er jeg altid med på 🙂 Vi brugte et billede af Georgia May som målestok og jeg tænkte selvfølgelig straks, at hvis jeg bare kunne komme til at ligne 0,5% af hende, så ville jeg gå lykkelig derfra.

Så alt i alt mit hår klippet til og fik en masse tiltrængt kærlighed, med Gun-Britt’s lækre produkter. Jeg gik yderst tilfreds derfra og billedet herunder, er taget fem minutter efter jeg forlod salonen.

 photo GB4_zpsnqkg7uof.jpg

2 kommentarer

  • […] opmærksomme læser husker måske, at jeg også var forbi derinde tidligere i år. Dengang havde jeg virkelig en god oplevelse og derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] for nyligt, at jeg har fået kendskab til Gun-Britt’s produkter. Nærmere bestemt under mit sidste frisør-besøg. Udover at pynte på hylden, så er de også virkelig gode. Den her bruger jeg hver gang inden jeg […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL CALIFORNIEN?