SAVED ITEMS

16 FINE FORÅRSSKO

 photo shoes copy_zpsgqbidzh1.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE

Hvis der skulle sidde nogen derude, som mangler lidt inspiration til fine, brugbare og budgetvenlige forårssko, så får I hermed 16 bud fra mig.

Selv har jeg egentlig aldrig været den store sko-pige. Jeg har nok nærmere haft en svaghed for tasker. Ikke at jeg ikke kan lide sko, men jeg har altid haft det sådan, at når jeg først fandt et par sko, som var behagelige at gå i, så gik jeg i dem og kun dem. Nu har det ændret sig lidt og det er pludselig gået op for mig, hvor meget et par pæne sko kan gøre for et outfit.

Lige siden de kom på markedet, har jeg altid været glad for & Other Stories‘ udvalg og jeg har efterhånden haft en del par derfra. Må lige slå et slag for, at de er super gode at gå i og kvaliteten er tip top.

Happy shopping og happy tirsdag ?

5 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS