WELCOME WEEKEND

TIP TIL BOLIGELSKERE

home

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Jeg har altid været stor fan af Sverige. Jeg har nok altid været lidt svensko-fil, hvis man kan sige det sådan. De har pæne mænd, et flot sprog, IKEA, smuk natur og ikke mindst Lagerhaus, som det også skal handle om i dag. Til de af jer der ikke kender det, kan jeg fortælle, at det er en ret fantastisk boligbutik, som sælger alt fra bestik til gulvtæpper og altankasser.

Heldigvis har de også en webshop og nu sender de også til Danmark. Jeg advarer lige om, at man bliver noget så fristet, hvis man kigger forbi. Men priserne er til gengæld ret fantastiske.

Jeg må hellere se at blive klar til det halvmaraton jeg skal løbe i dag. Lige nu er der godt gang i vinden og det står ned i stænger. Så jeg satser ikke lige på, at slå en personlige rekord 😉

Rigtig god lørdag til jer alle ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME WEEKEND