A NIGHT IN PARIS

10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG

 photo IMG_7911_zpsa7zqde82.jpg
? Jeg har aldrig været i østen. Faktisk er de eneste kontinenter jeg har besøgt, Europa, USA og en enkelt tur i mellemøsten.

? Mit mellemnavn, Kirstine, er et jeg selv har taget til mig her senere i livet. Det er fra min mormor som hed Kjirstine. Jeg droppede dog j’et da jeg hurtigt kunne forudse hvor besværligt det ville blive. Folk har svært nok ved at stave til mit efternavn, Quist.

? Som tween var jeg faktisk en smule buttet.

? Da jeg blev student var mit hår helt kort og sort.

? Jeg har kun fået et 12-tal èn gang i mit liv og det var den dag, jeg afsluttede min uddannelse på RUC.

? Jeg spiser ikke ting, hvor man kan smage hvilket dyr det kommer fra. Det gælder bl.a fisk, lam og gedeost.

? Jeg er aldrig fuld og bryder mig bestemt ikke om at være det. Selvfølgelig kan jeg godt mærke hvis jeg har fået et glas eller ti, men det der med at sejle rundt, det har jeg ikke gjort i mange år. Til gengæld elsker jeg at drikke en øl eller et glas vin mandag eller tirsdag aften.

? Jeg SKAL have noget sødt efter aftensmaden. Ellers får jeg nærmest abstinenser.

? Tro det eller ej, men jeg interesserer mig faktisk ret meget for verdenssituationen og elsker at se nyheder og dokumentarer om politiske situationer.

? Jeg snakker meget og nogen gange også FOR meget.

   

6 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NIGHT IN PARIS