PÅ BESØG HOS GANNI

VIND VERDENS BEDSTE FOUNDATION + EN MASSE ANDET

 photo lancome_zpslz0awf6g.jpg

Hej venner <3 Jeg har simpelthen været så heldig, at få fornøjelsen af at holde den lækreste konkurrence for jer, i samarbejde med Lancôme. Der er ikke nogen bestemt anledning. Det er egentlig bare fordi det er forår og fordi jeg rigtig godt kan lide jer 🙂

To af jer kan vinde en pakke med alle de produkter I ser herover. Jeg er selv den lykkelige ejer af det hele og kan altså anbefale på det varmeste at deltage. Deres svampe/pudder-foundation (øverst i billedet) er et lille vidunder I sig selv. Jeg har endda tidligere omtalt den HER. Grandiôse mascaraen er jeg netop begyndt at bruge og den befinder jeg helt sikkert også på min top 5.

For at deltage, skal I sådan set bare gøre tre meget simple ting:

1. Like bloggens Facebookside

2. Gøre det samme med Lancôme’s

3. Skrive jeres navn og email I en kommentar herunder.

Vinderen finder jeg på onsdag i næste uge og afslører selvfølgelig hvem det bliver, henne på Face.

GOOD LUCK <3

110 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS GANNI