A SIMPLE EASTER LOOK

NEMME OG HURTIGE KØDBOLLER MED PARMESAN

Som jeg også fik fortalt i går, så bliver meget af fritiden her i påskedagene, brugt på madlavning og køkkeneksperimentering. I går kastede vi os ud i DEM HER og så skulle der naturligvis lidt tilbehør til. Mine forældre er typerne, der gerne skal have lidt kød. Så kød blev det.

Jeg kreerede hurtigt de lækreste kødboller på spyd. En simpel opskrift fra mit hoved, som jeg efterhånden har lavet et par gange. De kan naturligvis også sagtens laves uden spyd og rødløg 😉 De er altid gode til gæster og så er de også gode at have i fryseren, til de dage hvor det helst skal gå lidt hurtigt 🙂 De er super nemme at lave og på grund af de simple krydderier, og i særdeleshed på grund af parmesanen, er de spængfyldt med smag.
 photo IMG_8585_zpsa9har2wm.jpg

Det skal du bruge:

1. 500 gram hakket oksekøb

2. 3 rødløg

3. 1/2 dl frisk revet parmesan (og man kan sagtens tilføje lidt ekstra, hvis man elsker smagen)

4. 1 tsk chilipuver

5. 2 fed hvidløg

6. Salt og peber

 photo IMG_8587_zpstzzadfbb.jpg

Sådan gør du:

1. Start med at hakke det ene løg i fine små stykker og hæld dem op i en skål sammen med kødet.

2. Tilsæt alle de andre indgredienser og sørg for at ælte “dejen” grundigt. Jeg bruger faktisk mine (rene) hænder, da jeg synes det giver det bedste resultat.

3. Skær de to andre løg i skiver som på billedet.

4. Brug hænderne til at forme kødet i små fine kugler og når hele “dejen” er brugt skal de egentlig bare placeres på spydene sammen med løgene.

5. Bag dem i ovenen på 200 grader i ca. 15 min.

 photo IMG_8577_zpsxlnh8oql.jpg

 

God appetit og glædlig langfredag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SIMPLE EASTER LOOK