MONDAY POSE

SAVED ITEMS

saved copy

adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Imens jeg lige sidder i en flyver, på vej mod varmere himmelstrøg, kan I da lige få denne uges omgang Saved Items fra ASOS. Åh der er mange pæne ting derinde for tiden. I dag er min favorit nummer 5. Faktisk ejer jeg ikke en eneste kimono, hvilket må være lidt af en fejl. Jeg tænker, at det er sådan en god ting at have sin garderobe, fordi den både kan bruges på en kedelig mandag, på en festlig fredag eller på vej til standen.

Nummer 3 og nummer 8 har jeg altså også en lille svaghed for. De er begge så boheme, at det næsten er for meget, men alligevel kunne de være så fine, at cykle rundt i, når varmen for alvor ankommer.

   

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY POSE