ONE YEAR AGO

WEEKEND WEAR & WEEKEND TALK

 photo IMG_5806_zps6f636fb6.jpg

Hej venner og rigtig glædelig lørdag <3 Jeg er stået tidligt op her til morgen, for at kompensere lidt for alt det jeg ikke nåede i går, hvor jeg som sagt endte med at sove formiddagen væk. Der hersker altid en dejlig og ret fantastisk ro på Nørrebro, lørdag morgen og når jeg kigger ud af vinduet, føles det lidt som om, at jeg er den eneste i verden. Eller i hvert fald den eneste der står op før kl 8 i weekenden.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i et par ting, som I ikke har set mig i før. Kjolen har jeg næsten lige erklæret min kærlighed til og i nogle tilfælde, er der bare ikke langt fra tanke til handling. Nu hænger den i hvert fald herhjemme og pynter i min garderobe 😉

Dagen i dag skal bruges på lidt blogarbejde, måske et besøg herud og forhåbentlig en lille løbetur. I går var jeg iøvrigt til min første rigtige Crossfit-time og ærligt, så var det noget nær det værste jeg længe har prøvet. Der må være noget jeg har misforstået, for det hold jeg havde meldt mig til, bestod af 14 store og stærke mænd. Og lille mig. Jeg fattede intet af deres crossfit-lingo og træneren rettede på mig konstant. Muligvis den værst tænkelige start man kunne få. Men jeg giver ikke op så let og har store planer om at slæbe mig derned igen i næste uge.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

 photo IMG_5757_zpsbecfecbf.jpg

 photo IMG_5823_zpsea71c437.jpg

 photo IMG_5806_zps6f636fb6.jpg

 photo IMG_5764_zps3893287f.jpg

 photo IMG_5812_zpsb90ed6e6.jpg

Adlinks: Dress: Monki (HERE) Top: Sparkz (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Watch: Pilgrim

[show_shopthepost_widget id=”553362″]

English recap: Hi guys and happy weekend. There pictures are from yesterday, where I was wearing my new dress from Monki. I fell in love with it last week. Thought about it for a few days and now it’s in my wardrope 😉 Do you guys have funny plans this weekend? Today I have a little blog-work to do and then I’ll might go for a run, before going out tonight.

8 kommentarer

 • Tanja

  Hej Mie

  Jeg ved godt, du vidst har lagt crossfit på hylden igen – men jeg kunne ikke lade være med at undre mig lidt over, hvorhenne du dyrkede det? Hvis det var CFC, så er det vigtigt, du starter på et opstartsforløb, hvis du aldrig har prøvet det før – ellers er det meget overvældende. Hvis du “bare” har startet op på almindeligt hold med en almindelig WOD, så forstår jeg godt, det har været noget af en forskrækkelse! 😉
  Men i så fald, så er der i CFC introforløb, der strækker sig over nogle uger, hvor alle nybegyndere starter sammen og får en god indføring i de grundlæggende øvelser, så I er mere rustet til at komme ud på de almindelige hold.
  Nå, det kan også være helt ligemeget – jeg elsker bare crossfit og har set de mindst crossfit-agtige mennesker kommer til at elske det lige så meget som mig, så jeg tænkte bare lige, jeg ville give lidt info videre! Det er i hvert fald rigtig godt supplement til løb, men det ved du jo nok godt.

  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Tanja..
   Tusind tak for din søde kommentar.
   Det var i CFC og jeg var også på et opstartsforløb.
   Mest af alt tror jeg bare det handler om, at jeg er mere til en “feminin” træningsform. Du ved, sådan mere Yoga-agtigt og ikke så meget pumpe-agtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  gorgeous look

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Jeg kan lige forestille mig 14 kæmpe mænd og så lille dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahah… Amen altså. Du skulle have set det. Story of my life, siger jeg bare 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  hej hvilken str er din bluse i? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE YEAR AGO