LINKS JEG KAN LIDE

NEMME OG LÆKRE SQUASHBOLLER

I de her lowcarb tider, kan jeg godt føle mig en anelse alene, om min store kærlighed til brød. Hvis jeg kun måtte spise èn ting resten af livet, så skulle det være brød. Hvis jeg var så heldig, at jeg måtte vælge èn ting til, så skulle det være cream cheese. Brød med cream cheese, det er noget nær det bedste jeg ved. Jeg bager næsten altid mit eget brød, for med mit forbrug, er det klart den mest økonomiske løsning. I mandags kom min mor til kaffe, sammen med min lille nevø, Vilfred (som I øvrigt har arvet min brød-kærlighed) og derfor skulle jeg lige finde på noget lækkert at diske op med. Jeg havde en squash som trængte til at blive spist og jeg besluttede hurtigt, at kombinere den med noget lækkert bagværk.
 photo IMG_5543_zps02ba37c5.jpg

Det blev til et par simple og lækre squashboller, som er super nemme at lave og som ikke kræver det helt store af indholdet af dit køkken.

Det skal du bruge (ca. 10 stk)

? 50 g gær

? 4 dl. vand

? 1 spsk olivenolie

? En squash

? 1 lille spsk salt

? 1 spsk sukker

? 3 dl Havregryn

? 10 dl Hvedemel (gem gerne lidt til æltning)

Sådan gør du: 1. Riv squashen på et rivejern 2. Opløs gæren i vandet 3. tilsæt olie, salt, sukker og squash 4. Tilsæt havregryn og rør godt i dejen 5. tilsæt hvedemel lidt ad gangen og afslut med at ælte dejen godt og grundig, så den blive blød og smidig 6. Lad den hæve i en times tid, men gerne endnu længere 7. Fordel dejen i 10 boller og lad dem hæve i ca. 30 min på bagpladen 8. Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.

 photo IMG_5545_zps89b4fe79.jpgNemmere bliver det næsten ikke og jeg skulle hilse og sige, at de også smager ganske godt når de har været frosset ned og bliver varmen på brødristeren ? Brødkurv og dækservietter er i øvrigt fra Linenme og tallerkner fra Housedoctor.

 photo IMG_5552_zps89c53a13.jpg

 photo IMG_5550_zpse59ab219.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS JEG KAN LIDE