CRASHDOWN

MINE SENESTE ASOS-KØB

Sidst jeg viste jer indholdet af min ASOS-levering, tog I ganske godt imod. Så lad os da endelig gentage succesen. I sidste uge modtog jeg nemlig dejlig stor pakke, proppet med gode og brugbare sager. Se med engang…

 photo IMG_5234_zps37be6a59.jpg

 En fin hvid og klassisk boyfriend-skjorte. Nu tror I sikkert at jeg lyver, men jeg havde faktisk ikke en helt almindelig hvis skjorte i min garderobe. Det går jo slet slet ikke, men jeg er lidt af en kræsenpind når det kommer til skjorter og deres pasform. Jeg er ikke god til dem, som er figursyet og sidder tæt til kroppen. Da den her poppede op, to det ca. 1 sek at tilføje den til kurven. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den opmærksomme læser har måske endda opdaget, at det er den jeg har på på mine seneste outfitbilleder. Jeg har faktisk også haft den på i dag, så I får den snart at se igen.  Den kan købes HER til en ganske fornuftig pris.

 photo IMG_5235_zps7a4d68c7.jpg

 photo IMG_5247_zpsba8ded80.jpg

 Jeg har en voldsom svaghed for ear cuff’s og nok også en lille svaghed for bling bling-smykker. Den her er på samme tid alt for meget og alt for pæn. Den kan købes HER, hvis andre har samme slags svaghed.

 photo IMG_4958_zpsad2a4c38.jpg

Et stykke pæn og simpel basisbluse, som I jo faktisk allerede har set engang før. Men det bliver den jo ikke grimmere af. Den kan købes lige HER.

 photo IMG_5539_zps3c3f4323.jpg

Den fine denimkrave fra River Island fik jeg faktisk sit eget indlæg tidligere på ugen. Nu får I den også lige at se her. Jeg skulle hilse og sige, at den er mindst lige så pæn i virkeligheden. Den kan købes HER. Også til en rigtig god pris.

Kan I have en skøn aften derude ?

Indeholder affiliatelinks

6 kommentarer

 • […] og føler mig meget heldig over at være blevet reddet her på målstregen Bukserne var med i min seneste levering fra ASOS og netop nu er de sat så meget ned, at det næsten er dumt ikke at købe dem. Jeg tror endda at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den skjorte er fantastisk. Hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ja, den er såååå fin!! Jeg har en størrelse 4 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh, Line. Jeg har samme problem med hvidt! Jeg KAN ikke holde dem rene, og det er som om, at jeg lige den dag spilder særligt meget!

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ih, jeg ville sådan ønske, at jeg “turde” købe en hvid skjorte. Jeg har også kun 2 hvide t-shirts, fordi jeg er sikker på, at jeg ikke kan holde dem rene. Men jeg enig med dig, skjorter skal ikke være figursyet og den der skjorte, den er altså fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha… kender det alt for godt. Jeg er også selv lidt af en gris, når det kommer til lyst tøj. Heldigvis kan skjortemateriale altid vaskes på en høj temperatur, så man kan få dem rene igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRASHDOWN