HANGING PLANTS

SØNDAGSSTATUS

 photo sunday1_zps48548e3c.jpg

Der var stille herinde i går og det skyldes ganske enkelt, at jeg tilbragte hele dagen i min sofa, sammen med mit tæppe og en masse eksamenslæsning. I dag kommer til at foregå på nogenlunde samme måde. Men for sidste gang nogensinde – i morgen har jeg nemlig min afsluttende eksamen, og det er altså lidt skørt at tænke på. Jeg burde nok ikke bruge tid på det, men det kribler altså i mine fingre for at skrive herinde, så her får I lige lidt søndagssnak..

 photo IMG_6183_zps910b0ced.jpg

Når jeg blive ukoncentreret her i alt min læsning, så tænker jeg ofte på mad. Den her salat her hjemsøgt mig de sidste par dage. Jeg lavede den i sommers og har planer om at kaste mig ud i den igen, meget snart. Opskriften findes lige HER.

 photo sunday2_zps62c303d8.jpg

Okay, jeg var også lige forbi ASOS en enkelt gang. Det vælter ind med pæne sager derinde og lige nu drømmer jeg om den smukke beige frakke, et par alt for seje mom-jeans og den klassiske Calvin klein sweatshirt.

 photo tictail_zps00538b8b.jpg

Hvis I også er i humør til lidt søndagsshopping, så slå lige et smut forbi min Tictail, hvor der stadig er masser af gode sager tilbage. Vi snakker både sko, tasker og vinterfrakker. Priserne er selvfølgelig helt i bund. Besøg shoppen HER.

 photo sunday3_zps0a725b65.jpg

Jeg har selvfølgelig også luret lidt på maduniverset og faldt over den her pizza med marineret kål og ricotta hos How sweet it is. Den skal skal prøves meget snart. Opskriften findes HER.

Kan I have en skøn søndag <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

6 kommentarer

 • Rigtig meget held og lykke med din sidste eksamen! Spændende hvad der så skal ske 🙂

  Lige noget helt andet: hvordan er jeans i kvalitet og størrelse fra ASOS? Har aldrig bestilt jeans derfra før, men de har jo alle de fede jeans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Michelle 🙂

   Jeg synes at deres jeans er i super god kvalitet. Jeg plejer altid at bestille en str. 4 og jeg er normalt en størrelse 25 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  MANGE gange held og lykke
  Normalt kommenterer jeg ikke, men jeg følger med alligevel – primært pga tips og tricks til både opskrifter og shopping som i dette indlæg
  – og så så jeg dig på RUC i fredags. Skulle lige være sikker på, om det var dig. 🙂 det er altid lidt underligt at se en, man kun kender fra billeder og den virtuelle verden irl. Men du så smuk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Eva..
   Tusind tusind tak for din søde besked – og dejligt at du kommenterer. Og ja, det må have været mig. Jeg var der i hvert fald i fredags. Sig endelig hej næste gang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg på sådan en søndag. Held og lykke med det hele i morgen, nyd det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Amy…
   Dejligt at høre. Og mange tusind tak. Rigtig god søndag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HANGING PLANTS