WEEKEND WEAR

PIZZA MED RICOTTA, AUBERGINE & SWEET POTATOS

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, at de lyse dage vender tilbage. Ikke mindst fordi det gerne skulle give liiidt bedre lys mine madbilleder 😉 Hvis I ikke bliver forelskede ved synet af den her pizza, så bliver i det af smagen. I promise. Pizza har været min livret så længe jeg kan huske og i løbet af de sidste par måneder, er min kærlighed til sweet potatos vokset eksplosivt. Præcis derfor tænkte jeg, at det ville være et perfekt match at kombinere de to. And it was. Opskriften er forholdsvis nem og fungerer både som en god hverdagsret og gæstemad…
 photo IMG_2051_zpsef63fa7d.jpg

Det skal du bruge (til to pizzaer)

En portion pizzadej – opskriften kan I finde HER.

Fyld

? En aubergine

? En stor Sweet potato (eller 2 små)

? En bæger Ricottaost

? Et stort rødløg (eller 2 små)

? En kugle mozzarellaost

? En pakke parmaskinke

? Lidt rosmarin

Sådan gør du: 1. Start med at skære Aubergine og Sweet potato i tynde skiver. Pensel i lidt olie og giv dem lidt salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 min på 200 grader. 2. Imens ruller man Pizzadejene ud og skærer løget i tynde ringe. 3. Fordel Ricoattaosten jævnt på de to pizzabunde og derefter skal de resterende ingredienser egentlig bare på. Gerne i den her rækkefølge; Rødløg, aubergine, Sweet potato, parmaskinke, mozzarella og til sidst Rosmarin. 4. Til sidst skal det hele bages i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.

 photo IMG_2055_zps2de9b29e.jpg

Bon Appetit ?

2 kommentarer

 • Øj, den ser lækker ud og faktisk sådan hel prof ud også! Sådan ser mine pizzaer aldrig ud, men jeg skal helt klart prøve med sweet potatos. Ligesom jeg også skal prøve pomfritter af sweet potatos. Det er godt, at de er så store! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahaha… Det er jeg bare rigtig glad for at høre 😉
   Og ja, sweet potatos er også helt fantastiske som pomfritter. De er fantastiske til alt, egentlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND WEAR