AFTER CHRISTMAS

SALE FAVOURITES

sale

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Butikker og webshops går bananas med udsalg i disse dage og jeg kan næsten ikke overskue det 😉 Jeg forsøger at holde mig fra at gøre de der “bare-fordi-det-er-billigt” køb. Godt at jeg rejser væk i morgen. Jeg har jo lovet, at der ikke bliver så meget udsalgssnak her på bloggen og det løfte skal jeg nok holde. Dog skal I ikke snydes for et lille indblik i nogle af de ting, der fristede da jeg tog på en lille cyber-shoppetur i går aftes. Nummer 6 kunne jeg virkelig godt.

Nå, jeg må hellere se at få pakket de sidste ting så jeg kan komme tidligt op. Det slog mig lige at jeg skal op omkring kl. 3 i nat. Av.

The sale is going crazy these days. I’ve promised you that I wont talk much about it. A promise im planning to keep, but I just had to show you some of the items I was tempted by doing cyper shopping spree yesterday.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTER CHRISTMAS