SUNDAY SITUATION

SALE SEASON: & OTHER STORIES

 photo stories_zps3c407dca.jpg

All right guys. Vi kommer ikke udenom, at vi står overfor en vanvittig udsalgssæson. Personligt er det noget jeg både hader og elsker. Man kan gøre nogle fantastiske fund, ingen tvivl om det, men man kan også komme til at købe sig fattig i ting, bare fordi de er billige. Jeg skal nok lade være med at snakke alt for meget udsalg her på bloggen, ligesom at jeg nok også skal holde mig fra at gå i butikker i løbet at de næste par uger. MEN jeg bliver altså lige nødt til at dele de her 6 flotte frakker med jer. De er alle fra & Other Stories, som netop har started deres udsalg. Så til alle jer, der endnu ikke har fået købt en vinterjakke, kan det være at I skulle gøre det i dag 😉 I finder dem alle lige HER.

3 kommentarer

 • Louise

  Ved du, om de også har startet udsalget i butikken på Strøget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg har læst et sted, at de først starter d. 27 i butikkerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den sidste bare fin i farven 🙂
  Selvom man ikke skal shoppe, må man jo gerne kigge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SITUATION