VILA TRACK SUIT

A SUNDAY MORNING

Sådan her ser der ud hjemme hos mig lige nu. Jeg var til julefrokost i går, så det hele går en lille smule langsomt 😉 Jeg har en del ting som skal gøres i dag, så jeg har det desværre ikke tid til at sove til lang op ad formiddagen. Sådan en dag kunne jeg eller godt bruge snart.

 photo IMG_2879_zps1f5f811b.jpg

Morgenmad er mit yndlingsmåltid. Sådan har jeg haft det, så længe jeg husker og derfor bruger jeg gerne god tid på at spise det. I dag stod den på Yoghurt med frugt og hjemmelavet blommekompot og hjemmebagte boller med smør.

 photo IMG_2873_zps71753c70.jpg

De sidste par uger, har jeg haft fornøjelsen af at teste et par kosttilskud. Det ene er Vitavivas Wrinkels Away, som gerne skulle give en pænere hud. Jeg har skrevet lidt om det HER. Jeg er lidt bagud i processen, da glasset med alle vitaminerne blev væk for mig. Jeg har heldigvis fundet dem igen (et ret mystisk sted) og nu er jeg back on track. Vender tilbage med et resultat når jeg er færdig.

Derudover er jeg også begyndt at supplere med mælkesyrebakterier fra Duolac. Vidste I, at 70 procent at vores immunforsvar stammer fra mave – og tarmsystemet? og at systemet har brug for mange milliarder mælkesyrebakterier for at holde systemet kørende? Vi får selvfølgelig en del fra de mælkeprodukterne vi indtager. Faktisk får vi flere millioner, men vi har brug for milliarder og en kapsel Duolac Normal indeholder 3 milliarder. Ret vildt at tænke på, at der kan være SÅ mange i sådan en lille kapsel. Det siger i hvert fald lidt om størrelsen på bakterier 😉

Hvis man ikke er glad for at tage piller, findes Duolac også som velsmagende pulver, der kan drysses ud over yoghurten.

 photo IMG_2871_zps4eb30802.jpg

Kan I have en skøn søndag derude <3

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILA TRACK SUIT