URBAN HOUSE // COPENHAGEN

ET INDLÆG JEG ALDRIG TROEDE AT JEG VILLE SKRIVE

legs copy

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

All right, her kommer det indlæg, som jeg aldrig havde troet, at jeg skulle skrive. Men den er god nok, jeg er altså hoppet med på bredde-i-bukserne-dillen. Havde I spurgt mig for et år siden, havde jeg nægtet at tro på det 😉 Men sådan er det jo med moden. Jeg vil stadig gerne have lov til at beholde mine smalle bukser og det er nok også dem, som jeg kommer til at vælge i langt de fleste tilfælde. Men med den rette styling, kan det altså være vældig pænt med lidt bredde. Det startede med sommerens culottes, og nu er jeg faktisk gået så langt, som at købe et par af de såkaldte trompetbukser. Nærmere bestemt er det nummer 1 vi snakker om.

Det kan stadig være svært at opdrive det rigtige par, men som I kan se, har ASOS mange pæne bud. De koster alle under 500 kr. så der er også råd til at satse, hvis man endnu ikke føler sig helt sikker i sagen 😉

All right guys, this is the post that I never thought I would write. But it’s true, I’ve gotten a little thing for wide leg trousers. A year bag, I would have sworn never to wear a pair. But anit that how it goes with fashion? ASOS have some quite cool pair and acutally I already bought pair number 1.

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URBAN HOUSE // COPENHAGEN