ONE FOR THE WALLS

6 OPSKRIFTER JEG GERNE VIL PRØVE

Jeg har sagt det før, men siger det lige igen; jeg elsker mad lige så højt, som jeg elsker tøj, sko, tasker, produkter og boligindretning. Hvis det stod til mig, så var der også endnu flere opskrifter her på bloggen. Jeg elsker nemlig at eksperimentere i min køkken og det eneste der holder mig tilbage, er tiden. De næste par måneder, får jeg også lyset i mod mig og de fleste retter, bliver lavet i aftentimerne herhjemme. Men jeg arbejder på det, det tør jeg godt love, og når jeg er færdig med uni, i starten af det nye år, kan det være at der også bliver lidt mere tid i overskud.

Nok om mig. Sagen er nemlig den, at jeg følger sådan ca. 10.000 forskellige madblogs. Faktisk går jeg ofte sulten i seng, fordi det er i de sene aftentimer, at jeg læser blogs 😉 Lisen over opskrifter, jeg gerne vil afprøve er lang og derfor tænkte jeg, at jeg lige vil dele et par stykker af dem med jer..
 photo opskrift4_zps381ac9a9.jpg

Valdemarsro er en mine absolutte yndlingsblogs. Billederne er pæne, hun opdaterer dagligt og opskrifterne rammer lige i min smag. Desuden er det en af de madblogs, som stadig laver opskrifter der indeholder kulhydrater og dem er jeg altså ikke så bange for. Jeg er også stor fan af stærk mad og især indisk mad. Derfor bliver jeg nødt til at afprøve den her Indiske curry med kylling. Find opskriften HER.

 photo opskrift2_zps285947e7.jpg

Twin-food topper afgjort listen over mine yndlings madblogs. Maden er nem, lækker og budgetvenlig. Også her er billederne værd at nævne. Jeg har efterhånden prøvet en del af deres opskrifter og hver evig eneste gang, har det været et hit. En af mine favoritter er den her pizza med tuncreme. De fleste som kender mig, i den virkelig verden, kender også til min kærlighed til Pizza. De kender nok også til min frygt for at indtage fisk. Det eneste fisk jeg spiser er tun. Fisk skal man jo have og derfor har jeg også tun på menuen et par gange om ugen. Med andre ord; den her pizza er en perfekt kombi for mig. Opskriften fines HER.

 photo opskrift6_zpsbede2ae3.jpg

Så har vi den søde Emily, som jo også er min gode veninde. Rygterne siger, at hun laver god mad og hvis hendes retter bare smager halv så godt som de ser ud, så er jeg glad. Det er efterhånden et par år siden, at hun delte opskriften på Chili sin carne og den har faktisk været på min to-cook liste lige siden. Det må jeg snart få gjort noget ved – især nu hvor vejret indbyder til den slags retter. Find opskriften HER.

 photo opskrift7_zps7a91d77c.jpg

Den søde kvinde bag Beetroot Bakery kender flere af jer nok fra gamle dage, hvor hun bloggede om tøj, sko, tasker og hverdagsting. Desværre lukkede hun bloggen, men pludselig vendte hun tilbage som madblogger. Og hvilken gave, siger jeg bare. Bloggen er stadig ung, men allerede fyldt med lækre, sunde og nemme opskrifter. Jeg spår Katharina og hendes blog en stor fremtid og giver hende de varmest anbefalinger. Som bloggens navn antyder, er hun svært glad for rødbeder. Det er jeg også og derfor må jeg snart afprøve de her rødbededeller. Find opskriften HER.

 photo opskrift3_zpsb7255a03.jpgMit kendskab til Stinnas blog er forholdsvis nyt. Jeg er sikker på at jeg bliver hængende længe endnu – der er virkelig nogle gode ting imellem. Opskriften som lokkede mig forbi, var den her Græskar bygotto med parmesan. Hvor lækkert lyder det ikke lige? Opskriften findes HER.

 photo opskrift1_zps7c4d3083.jpg

Sidst men ikke mindst, vil jeg lige dele en af mine egne opskrifter med jer. Det er selvfølgelig den burger jeg lavede, til Hellmann’s store burgerbog, Burger Rouge. Jeg har faktisk ikke lavet den siden, hvilket er en kæmpe fejl. Opskriften findes HER hvor I også kan købe bogen, som er proppet med lækre burgere.

3 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE FOR THE WALLS