TORSDAGSTIP

WELCOME WEEKEND

 photo IMG_2019_zps856aecf8.jpg

 photo IMG_1994_zpsc1aad523.jpg

 photo IMG_2009_zpsac1030a3.jpg

 photo IMG_2006_zpsea1f2ca3.jpg

 photo IMG_1990_zps6a0775e0.jpg

Coat: Bon’A Parte (HERE) Knit: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Skirt: Ganni (HERE & HERE) Boots: Ganni Bag: Everie (HERE) Beanie: Lala Berlin (HERE)

Øv for pokker, hvor har det bare været nogle våde og regnfulde dage. Men det er også en lille smule hyggeligt 😉 Billederne her er fra i onsdags, hvor jeg for første gang i år, blev mindet om, hvilken hård sæson vi bloggere går i møde. I kommer helt sikkert til at høre mig og mange af mine blog-kollegaer brokke os over det manglende lys. Alt bliver bare lidt mere besværligt, når arbejdsdagen bliver halveret.

Kat og jeg mødtes inde i byen sidst på eftermiddagen. Her løb vi om kap med lyset, da outfitbilleder selvfølgelig var først på to-do listen. Efterfølgende var vi til “masterclass-undervisning” med Rewardstyle, hvor vi lærte om en masse spændende blogger ting og strategier. Rewardstyle er dem, som står for alle de annoncer, som jeg har i højre side. Det er dem som jeg laver flere af mine samarbejder med og ikke mindst dem som er maskinen bag mine affiliatelinks. Med andre ord, er det dem som i store træk dem som jeg kan takke for, at bloggen er blevet min primære levevej. Så dem kan jeg selvfølgelig godt lide 😉

Hvis vi hurtigt skal nå at snakke lidt om tøjet, så bemærk lige min frakke. Er den ikke fin? Den er fra Bon’A Parte, som jeg har jeg jo har et stort samarbejde med, i denne sæson. Om ganske få dage, disker jeg op med den sidste del af konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til deres webshop. Indtil da, kan I stadig deltage HER.

Kan I have en skøn fredag! <3

This is how I looked this wednesday. This was also the first time this year, where I had to face the fact that we are getting close and close to the time of year, where being a blogger can be quite a challange. Not having enough light for our pictures makes this a top hard job 😉 After all the picture-taking I attended the Rewardstyle masterclass with all of my blogger-colleagues. We learned a lot about this business and how to optimate our blogs.

[show_shopthepost_widget id=”328958″]

6 kommentarer

 • Pernille Sønderskov

  Uh det ville altså ikke være helt dum at supplere et SU budget med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den taske er simpelthen SÅ fin! Kan den bruges cross-over? For så kunne det godt være jeg skulle investere i sådan en når der engang tikker lidt penge ind på kontoen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det vil du ikke fortryder. Jeg har nærmest brugt min konstant, siden jeg fik den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Ganske forståeligt! Kan den bruges crossover? Eller kun som skuldertaske? For det er rimelig afgørende for mig da jeg fungerer bedst til tasker jeg kan bære crossover 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Fandt svar inde på deres hjemmeside 🙂 ! god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Super! Som du nok har læst, findes kæderne i forskellige længder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP